Sådan får du vist IPD-filer

Elementer, du har brug for

  • ABC rav BlackBerry Converter

  • BlackBerry Desktop Manager

  • BlackBerry USB-kabel

Filer, der indeholder IPD-filtypen bruges udelukkende til sikkerhedskopier af BlackBerry-mobilenheder og gemmer din telefons oplysninger, herunder SMS-beskeder, kontakter og konfigurationsindstillinger for mobiltelefoner. For at kunne bruge disse filer til sikkerhedskopierings- og gendannelsesformål skal du have programmet ABC Amber BlackBerry Converter for at få vist IPD-filerne samt BlackBerry Desktop Manager for at gendanne sikkerhedskopieringsoplysninger. BlackBerry Desktop Manager er tilgængelig gratis fra det officielle BlackBerry-websted og er kompatibel med Windows-pc'er. ABC Amber BlackBerry Converter-programmet er tilgængeligt online mod et nominelt gebyr.

Konverter IPD-filer ved hjælp af Converter Program

Download ABC Amber BlackBerry Converter-programmet (se Ressourcer), og dobbeltklik på download for at køre installationsguiden. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen og dobbeltklik på ikonet "ABC Amber BlackBerry Converter" på skrivebordet for at køre programmet.

Klik på knappen "Åbn IPD" i nederste venstre hjørne af programvinduet. Alternativt kan du klikke på "File" øverst i programvinduet og vælge "Open IPD" i rullemenuen.

Find IPD-filen i vinduet Åbn, og dobbeltklik på filen for at føje den til konverteringsprogrammet.

Vælg outputformatet for IPD-filen i afsnittet "Output" i konverteringsprogrammet, og klik på knappen "Gem som" for at konvertere IPD-filen.

Åbn IPD-filer i BlackBerry Desktop Manager

Download og installer BlackBerry Desktop Manager (se Ressourcer).

Sæt USB-kablet i bunden af ​​BlackBerry-mobilenheden. Indsæt den anden ende af USB-kablet i computerens USB-port.

Klik på knappen "Start" nederst på pc'ens skrivebord, og vælg "Alle programmer", "BlackBerry" og "BlackBerry Desktop Manager." På din Macintosh-computer skal du klikke på "Gå" øverst på skærmen og klikke på "Programmer" i undermenuen. Dobbeltklik på ikonet "BlackBerry Desktop Manager" i applikationsvinduet.

Vælg "Backup og gendan" i Backup Manager-vinduet, og klik på "Gendan".

Find IPD-filen i vinduet "Gendan", og dobbeltklik på filen for at åbne den. Vent på, at restaureringen er færdig, og tag USB-kablet ud af telefonen.