Sådan tilføjes musik til Instagram-fortællinger

Vil du tilføje musik til din Instagram-historie? Ved hjælp af et fancy lille trick kan du nemt afspille en sang og få den sang optaget som et baggrundslydspor til en Instagram Story-video, som du sender til det sociale netværk.


For sociale netværk aficionados, vil du finde tilføjelser til Instagram Stories ligner at tilføje musik til Snapchat videoer, bortset fra selvfølgelig er det til Instagram, som er et helt andet socialt netværk.

Sådan tilføjes et musik Soundtrack til en Instagram Story

Dette er den nemmeste måde at tilføje en sang på på en Instagram-historie på iPhone:

  1. Åbn Music-appen eller Spotify, og hent den sang, du vil føje til Instagram-historien som et lydspor
  2. Nu åbner Instagram app og er sikker på, at du er logget ind på den konto, du vil sende den lydsporede historie til (hvis du bruger flere Instagram-konti)
  3. Tryk på knappen Kamera i øverste venstre hjørne af Instagram for at åbne Story-kameraet
  4. På kameraskærmen skal du skrue op for at få adgang til kontrolcenteret for iOS og derefter skubbe over for at få adgang til musikskærmen og trykke på knappen Afspil for at begynde at afspille din musik
  5. Gå tilbage til Instagram-kameraet og optag din historie som sædvanlig, med musik som lydspor
  6. Skriv historien til instagram, musik og alle

Nu vil dine tilhængere være begejstrede for at høre din fantastisk perfekte og dejlige smag i musik til at ledsage din lige så fantastiske videooptagelse, der er sendt til din Instagram-historie. Taler om fantastiske Instagram, kan du følge OSXDaily på Instagram her, og som du kan se, det er ret fantastisk.

Er ikke social networking fantastisk? Hvis du ikke tror det, kan du altid slette en instagram-konto, men så ville du ikke kunne følge instruktionerne her for at tilføje et lydspor til din Instagram Story.