Få Microsoft Edge til iPhone og iPad

Ønsker du en anden browsingfunktion på iPhone eller iPad? Måske skal du få adgang til et pc-eneste websted fra en iOS-enhed? Du er heldig, fordi Microsoft har frigivet Microsoft Edge til iOS, browseren primært kendt for at blive bundtet i Windows 10.

Microsoft Edge til iOS giver iPhone- og iPad-brugere adgang til Edge-browseren på deres mobile enheder, uden at have brug for en pc. Edge til iOS skal være særligt nyttigt for iPhone- og iPad-ejere, der primært bruger en Windows 10-pc som deres computere og er afhængige af Edge-browseren, men det har også bemærkelsesværdige værdi til brugere, der har brug for adgang til websteder, der er begrænset til Microsoft Edge eller Internet Explorer, og det vil utvivlsomt være nyttigt for webudviklere og designere, der vil teste deres arbejde på tværs af forskellige webbrowserplatforme.


Edge til iOS indeholder alle de typiske browserfunktioner, du kan forvente sammen med nem synkronisering af browserdata mellem en Windows-pc og en iOS-enhed (eller Android, hvis du går på den måde), fortsættelse af browsersessioner fra en Windows 10-pc med Microsoft Edge, en QR-kode læser (det er værd at huske på, at iOS har en indbygget QR-kode læser nu, og mobil Chrome har også en også) og meget mere.

Microsoft Edge til iOS er en gratis download fra App Store:

  • Få Microsoft Edge til iOS fra App Store her

Når du har downloadet Microsoft Edge til iOS, kan du starte den som enhver anden app, og resten af ​​funktionaliteten svarer meget til Safari eller Chrome på iPhone og iPad.

Du kan skifte forskellige funktioner og få adgang til yderligere indstillinger via knapperne til Edge-appens værktøjslinje:

For brugere, der ofte har brug for at bruge Microsoft Edge til at få adgang til en bestemt hjemmeside, må det ikke glemme, at en temmelig almindelig begivenhed på mange områder, med nogle banker og offentlige hjemmesider og undertiden forskellige streamingtjenester, for ikke at nævne for webudviklere. Du kan også ofte se pc-websteder på en Mac med et brugeragent-trick eller bruge Microsoft Edge på en Mac ved hjælp af en virtuel maskine, som også frit leveres af Microsoft. Og ja, hvis du kører Edge i en virtuel maskine (eller en pc selvfølgelig), kan du synkronisere alt det, der browser data, historie, bogmærker osv. Til Edge-versionen i iOS.

IOS verden har nu en bred vifte af webbrowsere til rådighed, herunder den native Safari fra Apple, Firefox fra Mozilla, Chrome fra Google, Edge fra Microsoft, Onionbrowser til TOR, blandt en række andre. Der er ingen mangel på muligheder derude, så brug det, der fungerer bedst for dig, eller hvis du er en udvikler, vil du sandsynligvis bruge dem alle.