IPhone 5S Set til lancering den 10. september

Apple vil afsløre den nyeste iPhone-model tirsdag den 10. september, ifølge en ny rapport fra den altid pålidelige AllThingsD. Rapporten bekræfter kun lanceringsdatoen, men synes at tyde på, at Apple faktisk kan frigive to forskellige iPhone-modeller; Den forventede opdatering til iPhone 5 (iPhone 5S?), og muligvis en billigere iPhone-model, der har floppet om i rygter i temmelig lang tid.

Den nye øvre iPhone-model forventes at ligne den eksisterende iPhone 5 i udseende og omfatter forbedringer af kameraet og processoren. Der er også en rygter om, at en fingeraftrykssensor vil blive inkluderet i enheden som et middel til ekstra sikkerhed eller adgangskodeadgang. Yderligere funktioner er mulige, selv om rygter forbliver ret sparsomme.

En billigere iPhone model er længe blevet rygtet. Nuværende spekulation antyder, at en sådan enhed grundlæggende ville have de samme interne komponenter som en iPhone 5, men har en farverig ydre kabinet af plast, der erstatter aluminium og glashus, der omgiver de eksisterende iPhone 5-modeller. Rumored farver omfatter hvide og lyse nuancer af rød, gul, grøn og blå (under gengivelse høflighed af MacRumors).

AllThingsD nævner også, at OS X Mavericks vil blive frigivet "i de kommende uger", hvilket tyder på, at det opdaterede Mac-operativsystem kan ankomme før den nye iPhone og iOS 7. Selvfølgelig foreslår en ny iPhone-lancering også, at iOS 7 skyldes lige rundt hjørnet så godt, så når iPhone begynder at sende, vil det sandsynligvis være den samme dato, at iOS 7 frigives til forbrugerne for understøttede iPhone, iPad og iPod touch-modeller.

Som sædvanlig behandle eventuelle spekulerede funktioner eller evner som rygter, indtil Apple offentliggør en officiel meddelelse.