Sådan afinstalleres webcamdrivere

Afinstaller webcam-driverne, og geninstaller derefter den nyeste version af driverne, hvis din enhed ikke fungerer som den skal. Nogle webkameraer leveres med software ud over driverne; fjern producentens software ved hjælp af Tilføj eller fjern programmer i kontrolpanelet for at frigøre diskplads. Fjernelse af producentens software fjerner dog ikke driverne i de fleste tilfælde. For at fjerne driverne skal du åbne Enhedshåndtering. Bemærk, at du muligvis ikke kan oprette forbindelse til webkameraet, hvis du afinstallerer driverne. For at geninstallere enheden skal du downloade de nyeste drivere på producentens websted.

Afinstaller webcamdriverne

Start Enhedshåndtering i Windows 8.1 ved at trykke på "Windows-X" for at få vist Power User-menuen og derefter vælge "Enhedshåndtering". Windows-nøglen er placeret mellem Alt- og Ctrl-tasterne på de fleste tastaturer. I Windows 7 skal du klikke på "Start" -knappen, skrive "Enhedshåndtering" i feltet Søg efter programmer og filer og vælge "Enhedshåndtering" i sektionen Kontrolpanel. Dobbeltklik på "Imaging Devices" -knuden for at udvide den og se alle webkameraer, der er installeret på dit system. Dobbeltklik på det webcam, du vil afinstallere, klik på fanen "Driver", og vælg derefter knappen "Afinstaller". Tryk på "OK" for at bekræfte handlingen og afinstallere webcam-driverne. Hvis du for nylig har opdateret driverne, og webkameraet ikke fungerer korrekt, skal du rulle tilbage til den tidligere installerede driver ved at klikke på knappen "Rul tilbage driver".

Fjern webkamsoftwaren

For at fjerne webkamsoftware skal du vise menuen Power User i Windows 8.1 og klikke på "Kontrolpanel" for at starte hjælpeprogrammet. I Windows 7 skal du trykke på Start-knappen og derefter vælge "Kontrolpanel". Klik på linket "Afinstaller et program" i afsnittet Programmer for at se alle programmer, der er installeret på din computer. Find webkamsoftwaren, og vælg den. Vælg "Afinstaller" og følg alle anvisningerne, indtil afinstallationen af ​​softwaren er afsluttet.