Sådan konverteres lyd MP3 til MPG

MP3-lydformatet er den næsten universelle standard, når det kommer til digital lyd. Men nogle gange får du en situation, hvor du ikke kan afspille MP3-filer. MPG-formatet er et godt alternativ til MP3-formatet, hvis du er i en situation, hvor du ikke kan afspille normale lydfiler. MPG-formatet er et standard videoformat, men det kan også bruges til at afspille lyd.

Trin 1

Importer din MP3 til et videokonverteringsprogram. Hvis du ikke har et konverteringsprogram og er Windows-bruger, kan du downloade Windows Movie Maker gratis fra Microsoft. Se afsnittet Ressource for et link. Hvis du er Mac OS-bruger, skal du kunne bruge iMovie, som er forudinstalleret på din computer.

Trin 2

Importer MP3-filen ved hjælp af funktionen "Tilføj musik". Du kan søge efter filen og derefter vælge den og trykke på "OK". Et lydspor vises på din videotidslinje.

Vælg "Gem film" eller "Afslut film." Find filtypen i pop op-menuen, og vælg "MPEG." Hvis du ser flere MPEG-indstillinger (såsom MPEG-2), kan du vælge, hvilken der passer til dine kvalitetsbehov, da de alle ender med filtypenavnet "MPG". Når du har valgt filtypen, skal du klikke på "OK" eller "Udfør". Når videoen er eksporteret, har du en MPG-version af din MP3.