Hvordan får jeg adgang til e-mail fra hvor som helst?

Hvis du bruger en e-mail-klient, såsom Outlook eller Mail, til at hente dine meddelelser, ved du muligvis ikke, at du kan få adgang til dem hvor som helst. Så længe du har en webbaseret e-mail-konto og enten en computer eller en mobilenhed med en onlineforbindelse, er der ingen grund til, at du bliver afskåret fra verden, uanset hvor du går.

Trin 1

Opret en webbaseret e-mail-konto. Også kendt som Webmail giver webbaseret e-mail dig adgang til dine meddelelser ved hjælp af en webbrowser. Det eliminerer også behovet for dig at downloade e-mail-klientsoftware til din computer. Nogle populære webmailudbydere er Yahoo !, Hotmail og Gmail.

Trin 2

Få en internet-klar mobilenhed. Du har to muligheder for at få adgang til dine beskeder. Hvis du vil downloade dem til din enhed (f.eks. Blackberry, Smart Phone), skal du konfigurere sin e-mail-klient til at modtage din POP-mail. POP står for "Post Office Protocol" og giver dig mulighed for at downloade meddelelser fra din internetudbyders server.

Et andet valg, du har, er at starte din webbrowser på din mobile enhed, navigere til din webmailudbyders websted, logge på din konto og læse dine beskeder online.

Trin 3

Brug Mail2Web. Denne service kræver ikke, at du har en e-mail-konto med den. Når du er på webstedet (mail2web.com), skal du indtaste din komplette e-mail-adresse og adgangskode i de relevante felter. Klik på knappen "Kontroller mail".

Trin 4

Find en internetcafé. Dette er steder med offentlig adgang, som måske eller måske ikke serverer kaffe udstyret med computere, der er forbundet til internettet. For et gebyr får du adgang til en af ​​deres maskiner og er i stand til at kontrollere dine meddelelser.

Trin 5

Find et bibliotek. I dag har mange biblioteker computere, der er forbundet til internettet. Mens nogle muligvis kun tillader lånere at logge ind ved hjælp af deres bibliotekskortnummer, kan du finde en (især i turistområder), der giver midlertidig adgang til besøgende uden for byen.

Trin 6

Rejs med din bærbare computer. Hvis du tager din egen computer med dig, så længe den har en trådløs adapter, kan du få din e-mail i lufthavne, kaffebarer og hoteller. Men nogle af disse steder opkræver muligvis et gebyr, før du kan bruge deres onlineforbindelser.

Spørg ved hotellets skrivebord. Ofte har hoteller et udpeget kontor med en computer, fax og telefon, som gæsterne kan bruge. Gebyrerne har tendens til at være store, men i en knivspids kan de være det værd.