Sådan scannes et brevdokument i en PDF-fil

Til tider kan du få en papirkopi af et brev i posten eller på arbejdspladsen, der skal gemmes for at henvise til senere eller sendes til nogen med e-mail. Scanning af vigtige breve som PDF-filer er en fantastisk måde at gemme vigtige dokumenter sikkert og sikkert på. Med et par trin kan du scanne brevdokumentet og gemme det som en PDF ret nemt og hurtigt.

Trin 1

Læg dit brevdokument med forsiden nedad på scanneren.

Trin 2

Åbn scannersoftwaren på din computer. Find og vælg scanningsmuligheden i din printersoftware. Din software giver dig mulighed for, hvordan du vil scanne dit dokument. Vælg at scanne den til en PDF.

Trin 3

Vælg en placering til din PDF. En dialogboks kommer typisk op, når du har valgt, hvilken type fil du vil scanne dit dokument som. Denne dialogboks giver dig mulighed for at vælge en placering på din computer til din nye PDF.

Tryk på scanningsknappen på din computer eller på din scanner. Når scanningen er afsluttet, navngiver og gemmer du din PDF. Du vil være i stand til at finde dit scannede brevdokument, der nu er en PDF-fil, på det sted, du valgte.