Sådan nulstilles en XBox 360 trådløs controller

Den trådløse controller til Xbox 360 giver brugerne mulighed for at spille spil på deres konsoller uden behov for at strække ledninger over hele rummet. Før brug skal den trådløse controller være synkroniseret med Xbox 360-konsollen og forblive forbundet til konsollen, efter at både controlleren og spilsystemet er slukket. Der er nogle trin, du bliver nødt til at tage for at nulstille synkroniseringen til en ny konsol.

Tænd for den trådløse controller ved at trykke og holde "Guide" -knappen i midten af ​​controlleren. Lysene omkring guideknappen skal begynde at blinke.

Tænd Xbox 360-konsollen ved at trykke på "Power" -knappen.

Tryk på knappen "Synkroniser" på Xbox 360-konsollen. Det er placeret lige under hukommelseskortpladserne og over tænd / sluk-knappen.

Tryk på knappen "Synkroniser" på den trådløse controller. Denne knap er placeret på forsiden af ​​controlleren ved siden af ​​opladningsporten.

Se lysets ring. Det skal stoppe med at blinke, og en kvadrant skal forblive tændt. Dette angiver controllerens position. Hvis der kun er tilsluttet en enhed til Xbox 360-konsollen, skal kvadratlampen øverst til venstre forblive tændt for at indikere, at controlleren er i første position.

Tips

Hvis "Guide" -knappen ikke blinker, når du trykker på den, skal du kontrollere batterierne. De skal muligvis udskiftes.

Advarsler

Den trådløse controller kan kun synkroniseres med en konsol ad gangen. Hvis du nulstiller controlleren på en ny konsol, bliver du nødt til at nulstille den igen for at bruge den på en anden Xbox 360-konsol.