Sådan låses en Rogers-telefon op gratis

Alle Rogers Wireless-telefoner kræver specielle oplåsningskoder for at fjerne SIM-kortets brugsbegrænsninger pålagt af det trådløse firma. Den canadisk baserede trådløse tjenesteudbyder uploader software, der begrænser brugen af ​​SIM-kort fra andre virksomheder, inden de sælger telefonen. Låsekoden løfter denne begrænsning og tillader kunden at bruge telefonen med alle SIM-kort. Rogers Wireless giver dig muligvis gratis oplåsningskoden, hvis din konto har god anseelse.

Ring til * # 06 # på dit håndsæt for at få vist IMEI-nummeret. Dette er det femtecifrede identifikationsnummer til dit specifikke håndsæt. Rogers Wireless-repræsentant vil anmode denne kode om at generere oplåsningskoden.

Ring * 611 fra din mobil for at kontakte kundeserviceafdelingen. Anmod om oplåsningskode for tilskud. Det kan hjælpe med at forklare dem, at du har brug for muligheden for at bruge forudbetalte SIM-kort fra andre lande.

Bed kundeservicemedarbejderen om specifikke instruktioner om, hvordan du indtaster oplåsningskoden på dit håndsæt, eller se en online guide (se Ressourcer).

Følg instruktionerne for at indtaste tilskudslåsningskoden på dit håndsæt. Hvert mærke har forskellige krav og trin for at indtaste oplåsningskoden. Nogle kræver brug af et SIM-kort fra et andet netværk, mens andre kræver en særlig række numre eller knapkombinationer, før du indtaster koden. Telefonen låses automatisk op, når den korrekte kode er indtastet.

Tips

Hvis Rogers Wireless af en eller anden grund nægter at give dig tilskud til oplåsning af tilskud, kan du købe en fra en online distributør (se Ressourcer).