Sådan tilsluttes et adgangspunkt med et LAN-netværk

Lokale netværk (eller LAN) er ret nyttige, når der er behov for at forbinde flere computere til Internettet. De er også nyttige, når brugere ofte har brug for at få adgang til hinandens filer eller en printer, i hvilket tilfælde netværk kan indstilles til at tillade fil- og / eller printerdeling. For at tilføje trådløse funktioner til et kabelforbundet netværk eller udvide rækkevidden for et eksisterende trådløst netværk, skal en netværksadministrator forbinde et adgangspunkt til routeren. Et adgangspunkt er som en trådløs router, idet det muliggør trådløst netværk. Adgangspunkter er dog kun tilføjelser til netværk. De kan ikke erstatte en router, alt hvad de vil gøre er at udvide rækkevidden for et eksisterende trådløst netværk eller tilføje trådløse funktioner til et kabelforbundet netværk. Uanset om du har en trådløs eller kablet router, kan et adgangspunkt muligvis være tilsluttet via en hardwired (Ethernet) -forbindelse for at aktivere eller udvide trådløst netværk.

Trin 1

Opret dit adgangspunkt et bekvemt sted centralt i det område, det skal serviceres. Se dokumentationen til dit adgangspunkt for specifikke instruktioner om rækkevidde og installation.

Trin 2

Sluk for din (kabelforbundne eller trådløse) router og adgangspunkt (hvis de ikke allerede er slået fra).

Trin 3

Tilslut dit Ethernet-kabel til den rigtige port i din router, og tilslut derefter den anden ende af kablet til den korrekte port i dit adgangspunkt. Kontakt din router og / eller adgangspunktdokumentationen for at få hjælp til at bestemme de rigtige porte.

Tænd dit adgangspunkt, tænd og nulstil derefter din router. (Nulstillingsknappen skal være placeret på bagsiden af ​​routeren.) Konfigurer de resterende indstillinger, der er angivet i dokumentationen til dit adgangspunkt (f.eks. Adgangskode). Hvis du havde et kabelforbundet netværk før denne handling, har du nu tilføjet trådløse funktioner til dit netværk. Hvis du havde et trådløst netværk inden denne handling, har du nu udvidet det trådløse rækkevidde for dit netværk.