Sådan tilsluttes et MIDI-tastatur til logik

Opsætning af en MIDI-kontrolflade til brug med din digitale lydworkstation udvider dine musikalske muligheder dramatisk. Med et MIDI-keyboard kan du spille tusindvis af forskellige virtuelle instrumenter inklusive et bredt udvalg af virtuelle klaverer og organer. Tilslutning af dit MIDI-tastatur til Logic indebærer at tilslutte enhedens kabler, tilføje det som en kontrolflade og derefter oprette et nyt spor i Logic til at spille keyboardet på.

Tilslut dit tastatur til din computers lydkort eller lydinterface-input ved hjælp af MIDI-kabler. Kør et andet MIDI-kabel tilbage til dit tastatur fra MIDI-udgangsporten på dit lydkort eller interface.

Start Logic og tilføj dit tastatur til programmets liste over kontrolflader. Klik på "Logic Pro" i hovedmenuen, vælg "Control Surfaces" og klik på "Setup". Klik på "Ny", klik på "Installer" og vælg derefter dit MIDI-tastatur på listen over enheder. Klik på "Scan" og luk vinduet, når Logic er færdig med at installere tastaturet som kontrolflade.

Klik på "+" ikonet øverst i sporet Spor for at åbne dialogen til oprettelse af spor.

Klik på "Software Instrument" og klik på "Opret" for at oprette et nyt spor til dit tastatur.

Klik på et tomt plugin-slot på sporet, fremhæv "Eksternt instrument" og klik på "Stereo."

Konfigurer dine plugin-muligheder. Klik på rullemenuen "MIDI-enhed / instrument", og vælg dit MIDI-tastatur fra listen over tilgængelige enheder. Klik på rullemenuen "MIDI Channel", og vælg "All". Klik på rullemenuen "Input", og vælg "1,2".

Klik på "R" -ikonet på sporet for at tilkoble det til optagelse. Du ved, at sporet er tilkoblet, når "R" -knappen skifter farve.

Klik på "Optag" -knappen på hovedgrænsefladen i Logic for at begynde at optage lyd sendt til din computer fra dit MIDI-tastatur. Tryk på mellemrumstasten, når du er færdig.

Tips

Grænsefladen eller lydkortet på din computer skal have SysEx-kommunikationssupport for at det kan fungere korrekt med Logic og et MIDI-tastatur. Se dokumentationen til din grænseflade for at afgøre, om den er kompatibel.

Advarsler

Oplysningerne i denne artikel henviser til Logic Pro X. Det kan variere lidt eller markant med andre versioner eller produkter.