Få adgang til et Geek GUI i Mac OS X Åbn og gem dialogbokse

Kan du lide at geeking rundt med stier og hoppe om filsystemet med Go To trick i Mac OS X, men du kommer fra en baggrund i unix? Du har held og lykke, fordi OSXDaily-læser Shane indsendte dette gode tip om en alternativ metode til at få adgang til Gå til mappe i dialogvinduer, som du støder på. Sådan fungerer det direkte fra indbakken:

"Når du er i dialogboksen åben eller gemt i en Mac OS X-app, hvis feltet indtastningsfelt er tomt, skriver du ~ eller / vil hente en boks, hvor du kan skrive et fuld stinavn, UNIX-stil.

Det gør de af os, der bor ved tastaturet (læs: for doven til at bruge musen) meget glad faktisk. Men det bliver bestemt bedre - denne funktion understøtter også fanefuldførelse, så du kan virkelig føle at du er i bash! "

Brug af ~ tilde-tasten til at få adgang til denne GUI er særligt bemærkelsesværdig for dem, der spiller spil som Quake, hvor du rammer den samme kommando for at få adgang til konsollen, hvilket også er tilfældet for mange andre apps, der kører den samme motor. Undtagen her er konsollen ikke adgang til selvfølgelig, men Gå til-skærmen. Neat! Tilde er bogstavelig, så sørg for at trykke Shift-tasten, når du skriver den, i grunden Shift + `for at indkalde Go to GUI. Eller bare rammeknappen fremad / uden nogen modifikator for at opnå det samme resultat.

Pretty cool tip, vi testede dette ud og det virker sikkert i hver version af OS X, vi prøvede det på, pænt! Tak Shane!