Få ny e-mail hurtigere på iPhone ved at ændre hentningsindstillinger

Har du bemærket, at det nogle gange tager et stykke tid at få en e-mail-besked til iPhone? Den tid, det tager at kontrollere nye e-mails fra mail-servere, er faktisk en simpel indstilling for nogle email-udbydere, og det betyder, at det er nemt at fremskynde, hvis du vil have advarsler hurtigere og tættere på det tidspunkt, hvor meddelelsen faktisk blev modtaget.

For at tydeliggøre er dette tip til postleverandører, der bruger "Hent" for at få nye data, hvilket betyder at de manuelt tjekker mailserveren for nye meddelelser. Dette vil ikke være nødvendigt for e-mail-udbydere, der bruger "Push", som som det lyder, skubber aktivt ny mail til iOS, som den modtages. Før du begynder, skal du afgøre, hvilken type din tjeneste bruger:

Tjek, hvis din e-mailudbyder bruger Tryk eller Hent

  • Åbn indstillinger og tryk på "Mail, Contacts, Calendars", og tryk derefter på "Hent nye data"
  • Vælg "Avanceret" for at se en liste over e-mail-konti konfigureret med Mail-app i iOS og for at se om de bruger push, hent eller manuel

I dette screenshot bruger Gmail "Hent" og kan derfor hente e-mail hurtigere ved at ændre hentningsindstillingerne:

Skift Hent Mail-indstillinger for at få ny e-mail hurtigere

Igen vil dette tip kun øge hastigheden på konti, der er konfigureret til Hent eller for e-mail-konti, der er konfigureret til at tjekke mail manuelt, vil det også hjælpe meget, medmindre du opdaterer Mailapp'en konstant.

  • Åbn indstillinger og vælg "Mail, Contacts, Calendars"
  • Vælg "Hent nye data" og indstil Hent til "Hver 15 minutter"

Standardindstillingen i iOS er at hente e-mails hver time, men det er virkelig ikke hurtigt nok til nogle brugere, især hvis du forventer noget vigtigt, du er på opfordring til arbejde, eller hvis du bare foretrækker at få nye data som hurtig som muligt.

Der er dog en chance for at have aggressive hentningsindstillinger, og det er potentialet for at reducere batteriets levetid på iPhone. Dette bliver værre, når iPhone er i det vilde på mobilnet, fordi den tid det tager at åbne en forbindelse til en fjernserver via LTE, 3G / 4G eller Edge 2G, vil variere meget afhængigt af celledækning og hver opgave kører i baggrunden indtil færdiggørelsen. Faktisk er et af de fælles tips til at forbedre batterilevetiden for en iPhone det fuldstændige modsatte af dette, og at reducere hentningsindstillingen til et højere interval. Hvis batteriets levetid angår dig, skal du være forsigtig med denne indstilling, fordi den helt sikkert har indflydelse på, hvor længe en enhed varer, og du vil muligvis ændre indstillingen efter din situation. Når det er sagt, holder de fleste af os vores iPhones med os hele tiden, og de fleste af os er ikke for langt fra en oplader enten på arbejde eller hjemme, så de hurtigere postleverancer er værd at afværge.

I øvrigt vil det ikke være tilfældet med dem, der bruger forskellige mailapps til forskellige adresser, da individuelle iOS-apps bliver skubbet separat, som igen håndteres via Indstillinger> Notifikationer, men det er virkelig et andet emne.