Sådan øges lyden på en Dell-bærbar computer

Dell bærbare computere er udstyret med et par indbyggede stereohøjttalere, der giver lyd til multimedieindhold, såsom at se videoer på nettet eller film på Dells DVD-afspiller. Du kan foretage lydjusteringer kan foretages fra proceslinjen på den bærbare Dell-computer, som typisk bruger et Microsoft-operativsystem, eller via computerens kontrolpanel. Du kan få adgang til og justere begge indstillinger på få sekunder ved hjælp af en mus eller pegefeltet på tastaturet til den bærbare computer.

Trin 1

Klik en gang på højttalerikonet i nederste højre hjørne af skærmen til bærbar computer på proceslinjen for at åbne lydstyrkeknappen.

Trin 2

Klik og hold skyderknappen nede med venstre museknap eller venstre knap på berøringspladen, og træk derefter kontrolknappen højere for at øge lydstyrken på de indbyggede højttalere.

Trin 3

Klik på "Start" eller Microsoft flag-knappen i nederste venstre hjørne for at få adgang til Dells kontrolpanel. Klik to gange på kontrolpanelet.

Trin 4

Klik på "Hardware og lyd", og klik derefter på "Juster systemvolumen" under listen "Lyd".

Klik og træk skyderen for at justere lydniveauet, og klik derefter på "X" i øverste højre hjørne for at lukke applikationen.