Fordele og ulemper ved viderestilling af opkald

Takket være mobiltelefoner behøver du ikke længere sidde et sted for at tage telefonopkald. Du kan flytte fra dit hjem til kontoret til dit morgenmøde uden at gå glip af et eneste opkald. Men hvis du har dedikerede fasttelefoner hvert af disse steder, skal du muligvis stadig bekymre dig om manglende opkald, især hvis du ikke har et telefonsystem, der ringer til flere linjer på én gang. I disse tilfælde skal du bruge en funktion kaldet viderestilling til at sende opkald til din mobiltelefon. Mens der er masser af fordele ved viderestilling, er der også et par ulemper.

Hvad er viderestilling af opkald?

Viderestilling af opkald er en funktion, der er inkluderet i mange telefonplaner i dag. Med et enkelt tryk på en knap eller et tryk på en smartphone-skærm kan du sende alle indgående opkald til en bestemt telefon. Viderestilling forbliver på plads, indtil du deaktiverer den, hvilket betyder, at du kan sende alle dine opkald til et andet nummer i flere uger, hvis du f.eks. Arbejder hjemmefra eller rejser.

På et tidspunkt var viderestilling af opkald en ekstra funktion på grundlæggende fasttelefoner, men i dag kommer den som standard på alle telefonplaner. Generelt aktiverer du viderestilling af opkald på en fastnet ved at indtaste 72 og derefter det 10-cifrede nummer på den telefon, som du vil sende dine opkald til. Forbliv på linjen, indtil enten en person eller en telefonsvarer opfanger i den anden ende. Hvis ingen af ​​disse ting er mulige, og viderestillingstelefonen bare ringer, skal du bare lægge på og udføre 72 proces igen. Så længe du er færdig med det andet forsøg inden for to minutter, aktiveres viderestilling af opkald, selv uden at nogen opfanger i den anden ende. For at deaktivere viderestilling af opkald skal du indtaste * 73.

Viderestilling af opkald til smartphones

Der er et par grunde til, at du muligvis vil viderestille opkald fra din smartphone til en fastnet. Det kan være, at du er hjemme eller på kontoret, og du vil spare på telefonens batteri, eller måske har du et begrænset antal opkaldsminutter hver måned. Du forventer muligvis et vigtigt opkald, og du ved, at modtagelse er bedre på din fasttelefon. Uanset årsagen har de fleste smartphone-operativsystemer indbygget viderestilling.

Hvis du bruger en Android-enhed, skal du åbne telefonappen og trykke på menuknappen med tre prikker. Klik på Indstillinger og derefter Opkaldsindstillinger. Derfra kan du blot trykke på viderestilling, vælge dine præferencer og indtaste destinationsnummeret. For iOS-brugere skal du gå til Indstillinger og klikke på Telefon og derefter viderestilling af opkald. Skift kontakten til højre, og indtast destinationsnummeret. Når du klikker på linket for at gå tilbage, ser du, at viderestilling af opkald er slået til, og dit destinationsnummer er angivet.

Fordele ved viderestilling af opkald

Den største fordel ved viderestilling er den mest åbenlyse: Det giver dig mulighed for at være mobil. Du behøver ikke længere sidde ved dit skrivebord og vente på det vigtige opkald. Du kan tage ud på dit eftermiddagsmøde eller skynde dig til dit barns fodboldøvelse uden at savne noget. Virksomheder som helhed drager fordel af denne funktion, da de kan sikre, at nogen altid er tilgængelige til at tage en klients opkald. Hvis en betroet arbejdstager er på ferie, kan vedkommendes telefon videresendes til en kollega, der kan håndtere opkald i hans fravær.

For mindre virksomheder og startups kan viderestilling skabe udseende af et stort selskab med flere medarbejdere. Virksomheder kan oprette et telefontræ med indgående opkald rettet til en medarbejders fastnet- eller bordtelefon. Du har muligvis kun få medarbejdere, men potentielle og nuværende kunder er ikke opmærksomme på det. Hvis du tilføjer fjernansatte og entreprenører, kan du ligeledes viderestille opkald fra dit telefonsystem på stedet til deres egne mobiltelefoner og fastnet.

Ulemper ved viderestilling af opkald

Desværre er der et par negativer forbundet med viderestilling af opkald. Disse er værd at overveje, før du vælger at bruge funktionen til din virksomhed. Det største negative er, at du uundgåeligt vil glemme at deaktivere funktionen, hvilket resulterer i, at du mangler opkald ved at lade dem ringe et andet sted. Du kan også finde ud af, at det at have dine arbejdsopkald videresendt til din mobiltelefon medfører en stor ulempe, hvis du siger, du prøver at nyde familietid. Du kan tavse din telefon, men hvis du videresender opkald for at undgå, at kunder sendes til telefonsvarer, vil dette besejre formålet.

Den gode nyhed er, at mange af nutidens telefonsystemer gør det nemt for dig at deaktivere viderestilling af opkald, selvom du ikke er foran den videresendte telefon. Selv hvis du glemmer at deaktivere viderestilling af opkald, inden du rejser på ferie eller starter en ferieweekend, kan du deaktivere den eksternt. Nogle telefonsystemer giver dig også mulighed for at indstille brugerdefinerede regler, der videresender din virksomheds linjer til bestemte numre i forudbestemte tidsrammer.

Viderestilling af opkald til Google Voice

En populær brug af viderestilling er med gratis skybaserede tjenester som Google Voice. Disse tjenester udsteder et telefonnummer, som du kan bruge som en dedikeret linje. Dit Google Voice-nummer er bundet til telefonnumre, du udpeger, hvilket gør det perfekt til at drive en virksomhed fra din personlige mobiltelefon. Du behøver ikke give dette nummer ud, men opkald vil stadig komme til dig.

En af fordelene ved Google Voice er muligheden for at videresende indgående opkald til flere telefoner på én gang. Hvis du tilføjer nogle få medarbejdere, når din virksomhed vokser, betyder det, at du kan sikre dig, at du altid har nogen til rådighed, når et opkald kommer ind. Dette er også ideelt, hvis du leverer kundeservice og endnu ikke er klar til et komplet callcenter . Hvis et Google Voice-opkald rulles over til telefonsvarer, kan du både lytte til beskeden og læse en udskrift af den, som leveres til den e-mail-adresse, der er knyttet til nummeret.

Ring overalt Funktioner

Google Voice er ikke det eneste skybaserede system, der ringer til flere telefonlinjer på én gang. En af de største fordele ved VoIP er faktisk en funktion kaldet "samtidig ring." Med samtidig ringning kan alle indgående opkald til en bestemt linje indstilles til at ringe mere end et sted. Du kan f.eks. Ringe til din fastnettelefon også ringe til din hjemmekontortelefon og din smartphone. Du har derefter mulighed for at hente, hvilken af ​​de udpegede telefoner, der passer dig bedst på det tidspunkt, hvor opkaldet ankommer.

Som med viderestilling af opkald kan samtidig ringning dog have sine negativer. Du kan opleve, at du glemmer at deaktivere funktionen, og du modtager opkald efter åbningstiden. Din VoIP-udbyder skal have en funktion, der giver dig mulighed for at oprette en tidsplan for indgående opkald, der leder dem hen, hvor de skal hen.

Videresendelse af tekstbesked

Afhængigt af funktionerne på de telefoner, du bruger, kan du muligvis også videresende dine tekstbeskeder. Hvis du f.eks. Har en iPhone og en Mac-computer, kan du modtage tekster på både din telefon og din computer på samme tid. Når du svarer på en af ​​enhederne, vises meddelelseshistorikken begge steder. Dette betyder, at hvis du er midt i en tekststrøm på din computer, og du skal gå til frokost, kan du tage samtalen med på farten.

Hvis du har SMS på dit kontors VoIP-tjeneste, kan du muligvis videresende disse beskeder fra en enhed til en anden. Alternativt kan du opleve, at din VoIP-udbyder tilbyder en app, hvorigennem du kan kommunikere, uanset om du er på en computer eller mobilenhed. Dette giver dig mulighed for at bruge tekstbeskeder til at kommunikere med kolleger og klienter uden at bruge din personlige mobiltelefon.