Sådan oplades iPhone mens du lytter til musik samtidigt via AUX-hovedtelefonstikket

Ønsker du at lytte til musik via en 3, 5 mm lydkilde, samtidig med at du oplader en iPhone? Det plejede at være nemt, men alle nye iPhone-modeller har gjort væk med den langvarige hovedtelefonstik, som en gang gav brugerne mulighed for nemt at forbinde deres iPhone til hjemmesystemer, bilstereoer, hovedtelefoner og andre højttalere og lydgrænseflader via 3, 5 mm AUX port, samtidig med at tilgængeligheden af ​​Lighting-opladerporten er tilgængelig.

Med den velkendte AUX-port gået godt ud af iPhone, tilbyder Apple nu i stedet en dongle-stik med alle nye modeller iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Donglen fungerer som en adaptergrænseflade, så du kan tilslutte den til Lighting-porten og derefter tilslutte til et AUX-kabel, hvis det er nødvendigt.

Men ved hjælp af denne dongle betyder lynet porten er taget op, hvilket også er, hvordan du oplader iPhone. Så hvis du vil lytte til musik via en 3, 5m lydkilde, mens du også oplader en iPhone, er du ikke heldig, da lynporten er optaget af aux-to-lightning dongle. Eller er du?

I stedet for at erstatte alt dit eksisterende stereoudstyr med Bluetooth-grænseflader, kan du i stedet stole på et simpelt tredjepartsudbud, der splitter den enkelt Lynport i en separat Lynport og 3, 5 mm hovedtelefonstik. Dette er en fantastisk løsning til brugere, der har mange AUX-kompatible lydkilder, der rutinemæssigt stole på 3, 5 mm lydport for at forbinde et stereoanlæg eller højttalersystem til en iPhone, mens de stadig har evnen til at holde iPhone tilsluttet en strøm kilde til opladning.

Disse dongle-løsninger vil effektivt løse lytte til musik via et 3, 5 mm AUX-kabel, mens du oplader et iPhone-problem samtidigt, noget som et stort antal iPhone-ejere oplever i deres bilstereo og hjemme-lydsystemer.

  • Belkin 3, 5 mm Audio + Charge RockStar Hovedtelefon Jack Adapter til iPhone til $ 40

Du kan finde andre lignende adaptere tilgængelige på Amazon også, men du vil bemærke nogle af de meget billigere adaptere er vurderet utroligt dårligt, og mange af anmeldelserne tyder på, at de heller ikke fungerer overhovedet, eller fejler hurtigt. Således hvis du er interesseret i et splitter-kabel som dette, er det nok bedst at springe de ekstra bukke til den højere kvalitet og velkendte Belkin-model.

En anden mulighed er at købe flere af AUX til Lightning dongles til hvert 3, 5 mm AUX-kabel, du bruger, og så skift kun et opladerkabel, når det er nødvendigt for at tænde en enhed, men det løser ikke lytte-opladningen problem, der er et smertepunkt for nogle audiofile iPhone ejere. Eller du kan simpelthen opgradere hvert højttalersystem, du har til en Bluetooth-stereo eller Bluetooth-modtager, enten i bilen eller i hjemmet. Men det vil nok være dyrere end en $ 40 adapter.

Selvfølgelig, hvis du primært lytter til musik fra en iPhone over Bluetooth til et stereoanlæg (bil eller højttalere), kan du altid bare holde iPhone tilsluttet via enkelt lynporten, og den oplades som normalt. Men hvis du bruger en masse 3, 5 mm lydkabler stadig, kan det bare være en appel til dig, så gå videre til Amazon eller Belkins hjemmeside og tag en af ​​splitteradapterne, og du vil kunne bruge en AUX-port og lysport samtidig igen.

Tak til Keith for tip ideen! Hvis du har andre løsninger til opladning af en iPhone, mens du samtidig lytter til musik (og ikke bare stole på Bluetooth), så del dem med os i kommentarerne nedenfor.