Sådan downloades videoer fra et Sony HD-videokamera

Hvis du har optaget en video på dit Sony HD-videokamera, kan du gemme den, overføre denne video til en computer, dele den eller redigere den let. Overførsel af videoen fra dit videokamera til computeren vil være specifik for din kameramodel med specifikke instruktioner til dit kamera i brugervejledningen. Et USB-kabel giver dig mulighed for hurtigt at downloade videoer til din computer til de fleste Sony HD-videokameraer.

Trin 1

Sæt lysnetadapteren i kameraet, og sæt den anden ende i en stikkontakt. Lysnetadapteren giver kameraet strøm, så det ikke løber tør for strøm under downloadet.

Trin 2

Sæt den ene ende af USB-kablet i kameraet, medmindre dit kamera er en model med et indbygget USB-kabel. Anbring USB-enden i USB-porten på din computer.

Trin 3

Sørg for, at både videokameraet og computeren er tændt.

Trin 4

Tryk på "USB-tilslutning" fra menuen på videokameraets skærm. Du kan også få adgang til denne indstilling ved at navigere gennem "Menu" og derefter "Opsætning" og "Forbindelser."

Trin 5

Se den menu, der er vist på din computerskærm. Vælg, hvor downloadet skal gå, ved at klikke på "PMB" og derefter vælge "Værktøjer" og "Indstillinger" og derefter "Importer mediefiler til." Bestem, hvor du vil have videoen, og foretag dit valg.

Vælg "Importer" i menuen for at downloade videoerne til din computer.