Sn0wbreeze 2.1 Download tilgængelig

Hvis du bruger en iPhone eller iPad primært med en Windows-pc, vil du være glad for at høre, at sn0wbreeze 2.1 nu er tilgængelig til download. Sn0wbreeze 2.1 tjener en lignende funktion som PwnageTool gør for Mac, hvilket gør det muligt for Windows-baserede jailbreakere at bevare deres nuværende baseband (for at bevare en oplåsning af operatører) og også at bruge brugerdefinerede IPSW-filer.

Sn0wbreeze 2.1 fungerer sammen med iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPad, iPod touch 4G, 3G, 2G samt det nye Apple TV. Værktøjet er verificeret for at fungere med iOS 4.1 til iPhone og iPod touch og iOS 3.2.2 til iPad, men der er endnu ikke noget ord på iOS 4.2 support.

Download sn0wbreeze 2.1

Du kan få sn0wbreeze 2.1 lige nu fra ih8snow ved at klikke her, husk at det kun er til Windows.

Hvis du er en Windows iPhone ejer, og du har holdt ud for en jailbreak, kan sn0wbreeze være hvorfor med sin evne til at oprette brugerdefineret IPSW.

Før du opdaterer til nyere iOS-versioner, skal du sørge for at gemme dine SHSH-blobs først, hvis du vil kunne låse op ad vejen. Så hvis du har brug for adgang til bestemte IPSW- eller firmwareversioner, kan du finde dem her for de forskellige iOS-enheder:

  • iPhone IPSW downloads
  • iPod touch IPSW downloads
  • iPad IPSW

Bemærk, at disse ikke er brugerdefinerede IPSW, disse er standard firmware filer fra Apple.