Hurtig Navigér kalenderen i iOS med en Tap & Hold

Brug af Kalender-appen på iPhone, iPad eller iPod touch til at navigere langt ind i fremtiden eller tilbage i tiden behøver ikke at være en langsom proces med konstante kraner for at finde en fjern begivenhed eller en vigtig dato, og hopper heller ikke tilbage til Den aktuelle dato, når du er fjernet. Her er to hurtige tricks, der dramatisk vil fremskynde navigationen i iOS Kalender-appen.

1: Hurtig Navigation Måneder & År i Kalender

I stedet for gentagne gange at trykke på pileknapperne, kan du hurtigt vende gennem kalendermåneder og år ved at trykke og holde på pilene i stedet.

Jo længere du holder pilene, jo hurtigere accelerationen ind i fortid eller fremtid, og der er ingen hurtigere måde at springe fremad eller langt tilbage til en fjern måned og år end dette trick.

2: Gå øjeblikkeligt til dagens dato i kalender

Nu hvor du er langt ude i fremtiden eller dybt i fortiden, kan du også øjeblikkeligt hoppe tilbage til den aktuelle dato ved blot at trykke på knappen "I dag" nederst.

Hvis dette ikke giver en masse mening, er det bedre demoed i realtid. Prøv det selv i Kalender-appen til iOS, eller tjek videoen herunder, som viser både at vende frem og tilbage i kalenderen ud over at hoppe til dagens dato.