iPhone 6 Salg Forventet at være enorm, ifølge WSJ Report

Apple forventer, at de kommende større screenede iPhone 6-modeller skal være store sælgere, dømme efter fremstillingsordrer udstedt til leverandører og rapporteret af Wall Street Journal.


Specifikt rapporterer WSJ, at Apple har anmodet om samlet 70 millioner til 80 millioner iPhone enheder fra producenter til første ordrer. Det enorme tal siges at omfatte iPhone 6 i begge skærmstørrelser, på 4, 7 "og 5, 5". Til en sammenligning var Apples oprindelige ordrer til iPhone 5S og iPhone 5C 50 millioner til 60 millioner.

Rapporten nævner også, at Apple har nogle produktionsproblemer med den større 5, 5 "skærm ", fordi skærme bruger in-celle teknologi, som gør det muligt at skærmene bliver tyndere og lettere ved at integrere berøringssensorer i LCD-skærmen og gøre det unødvendigt at have et særskilt berøringsskærmlag. " Som følge heraf bestiller Apple flere skærme end nødvendigt for forsendelse for at tage højde for højere fejlfrekvenser i produktionen. WSJ foreslår også, at Apple er usikkert på det endelige materiale, der skal bruges til 5, 5 "displayet, idet man nævner, at ved at bruge et mere holdbart" safir krystal "cover kan det også komplicere fremstillingen.

Den præcise lanceringsdato og udgivelsesdato for iPhone 6 er endnu ikke kendt, men Apple har været på en september-udgivelsesplan med iPhone i to år nu. Wall Street Journal noterer sig også præcedens i midten af ​​september, hvilket måske viser en vis specificitet til den rygte "fall" -tidsplan, der blev rapporteret tidligere på året af Reuters.

Som sædvanlig med rygter har Apple ikke sagt noget om den kommende nye iPhone, men har offentligt erkendt, at iOS 8 vil blive udgivet til offentligheden i efteråret. Efteråret 2014 begynder officielt på den nordlige halvkugle den 22. september og giver en grov ide om, hvornår en faktisk lancering kan forekomme.

(Ovenstående billeder er mockups af iPhone 6 baseret på nuværende rygter)