Sådan sættes Snes Emulator Games på min PSP

Elementer, du har brug for

  • Computer med internetadgang

  • Sony PSP, der kører firmwareversion 1.50

  • USB-kabel til PSP

Sony PSP er det bærbare medlem af Sonys PlayStation-familie af videospilkonsoller. Systemet giver spillere mulighed for at spille 3D-videospil samt gennemse og afspille video-, musik- og billedfiler. Men PSP kan også bruges som en Super Nintendo Entertainment System (SNES) emulator. Downloadet emuleringssoftware og spil-ROM-filer kan føjes til PSN's hukommelse, hvilket gør maskinen til en bærbar SNES.

Download "SNES9xTYL" fra webstedet i afsnittet "Ressourcer" i denne artikel, og gem på dit skrivebord. Dobbeltklik for at pakke ud.

Åbn den udpakkede mappe, og højreklik på biblioteket "s9xTYLmecm." Vælg "Kopiér".

Tilslut din PSP til USB-porten på din computer, og tænd systemet. Naviger til "System" -fanen i menuen, og vælg "USB-forbindelse."

Åbn din PSPs rodmappe i "Finder" eller "Denne computer." Det kaldes "PSP", "Memory Stick" eller "Eksternt drev."

Åbn mappen "PSP", og dobbeltklik derefter på mappen "Spil".

Højreklik og vælg "Sæt ind" for at tilføje din SNES-emulator til PSP's hukommelse. Dobbeltklik på biblioteket "s9xTYLmecm" for at åbne det.

Tilføj ROM-filer til SNES til "s9xTYLmecm" -mappen. Hvis du ikke har nogen ROM-filer på din computer, kan disse downloades fra webstedet i afsnittet "Ressourcer".

Skub ud og fjern din PSP, og tag USB-kablet ud. Nulstil konsollen, og vælg "SNES9xTYL" i systemets "Game" -menu for at starte emulatoren.

Advarsler

Entertainment Software Association (ESA) pålægger nogle SNES-spil juridisk beskyttelse, hvilket gør det ulovligt at downloade eller køre ROM-filen, hvis du ikke ejer den originale spilpatron. Download kun spil-ROM'er fra websteder, som du ved, er i overensstemmelse med ESA-beskyttelse. For at finde ud af, om et websted er ESA-kompatibelt, skal du besøge webstedets sider "Politik" eller "Kontakt".