Apple Watch Pricing, Pre-Orders, & Release Date Revealed

Apple tilbragte en god tid med at specificere detaljer om Apple Watch-produktet, afslørende priser, forudbestillinger og en bestemt udgivelsesdato.


Hvis du stadig ikke er sikker på, hvad Apple Watch gør, det gør det ret ret ud af boksen og vil gøre mere, da udviklere arbejder på flere apps til platformen. I øjeblikket kan den modtage telefonopkald, få adgang til Siri, tilbyde meddelelser for alt fra sociale medier til sportsresultater, styre musik, betale med Apple Pay, se på aktiekurser, overvåge sundheds- og aktivitetsoplysninger fra hjertefrekvens til trin og meget mere. Apple Watch kører også apps som Instagram, Uber, PassBook og sandsynligvis mange flere fra tredjepartsudviklere.

Batteriets levetid for Apple Watch vil vare 18 timer i løbet af en typisk brugstid, hvilket gør det hensigtsmæssigt at oplade hver nat med magnetopladeren.

At være en bemærkelsesværdig ledsager til iPhone, vil iOS 8.2 (eller nyere) være påkrævet på en iPhone for at få adgang til Watch-appen, så Watch vil bevare forbindelsen, når den er væk fra Wi-Fi.

Apple Watch Pre-Orders & Release Date

Apple Watch forudbestillinger begynder online den 10. april med en bredere udgivelsesdato den 24. april. Apple Watch vil også være tilgængelig i Apple Stores fra 10. april til hands-on demoer og for at få en fornemmelse for enheden, før den rent faktisk skibe.

Apple Watch Pricing

Prissætning på Apple Watch varierer dramatisk fra $ 349 til over $ 10.000.

Prissætning for basemodellen Apple Watch begynder på 349 dollar for den mindre 38mm model, 399 $ for 42mm større model, begge i sportmodellen med et plastbånd.

Det rustfrie stål Apple Watch starter på $ 549 og går op til $ 1099, afhængigt af valg af urbånd og skærmstørrelsen.

Endelig begynder Apple Watch Edition på $ 10.000, der findes i sorter af fast guld, og prisen går op derfra.

De interesserede kan kigge rundt på Shop Watch-siden på Apple.com for at få en ide om, hvad de kan bruge på den model, de ønsker at eje.

Separat frigivet Apple en rigtig flot ny 12 "MacBook i dag, samt mindre opdateringer til den eksisterende MacBook Air and Pro lineup. IOS 8.2 er også tilgængelig.