Gratis Mac Solitaire-spil

Udtrykket "patiens" henviser til en række kortspil med en person, der kræver koncentration og strategisk tænkning for at vinde. Først populær i det tidlige 19. århundrede i Frankrig, solitaire flyttede ind i England og USA i den senere del af 1800'erne. I 1990 optrådte det første edb-solitaire-spil som en del af Windows 3.0-operativsystemet, og en version af spillet har været inkluderet på computere lige siden.

Mobilitywares "Solitaire"

Mobilitywares basale patiensapplikation, der er bygget til iPhone og iPad, bringer det klassiske spil til mobile enheder uden at ændre noget. Du finder ikke fantastisk grafik eller iørefaldende musik i denne app, men folk, der ønsker en forenklet spiloplevelse, kan downloade "Solitaire" fra iTunes-butikken via deres enhed (Se ressourcer).

"Big Deck Solitaire"

"Big Deck Solitaire" af MacGames er en shareware-applikation, der tilbydes direkte via Apple og iTunes (se ressourcer). Spillets websted lover "ingen klokker eller fløjter" og tilbyder i stedet det originale udseende og fornemmelse af kabal til stede på computere fra 1990'erne. "Big Deck Solitaire" er tilgængelig på alle Mac OS-enheder fra marts 2011.

"Solitaire Preview"

"Solitaire Preview" udvider det mest basale af patiens-spil for at bringe en 3D-oplevelse til spillerne. Spillet inkluderer også "Spider" til dem, der nyder både den afprøvede og virkelige kabale og de mere ekspansive versioner af det klassiske kortspil, inklusive et roterende spillebræt og et valg af forskellige kortdesign. "Solitaire Preview" har versioner til alle Apple-enheder, inklusive iPad, MacBooks og iPhones, fra og med februar 2011. Spillere kan downloade spillet via Apples websted (Se ressourcer).

"Simply Solitaire"

"Simply Solitaire", et gratis prøve-spil, inkorporerer grundlæggende solitaire-regler i en let og hurtig spiloplevelse. Pakken indeholder også "Spider", "Free Cell" og "Klondike." De enkle, letlærbare spil gælder for alle alders- og oplevelsesniveauer. Den fulde version, der låser op for nye spil og niveauer, koster $ 19,95 fra marts 2011 (Se ressourcer).