Sådan deaktiveres eller aktiveres levende billeder på iPhone-kameraet

Live-fotos er en bemærkelsesværdig kamerafunktion i den nye iPhone, som i grunden tillader et typisk foto stadig at omdanne til et kort filmklip i stedet for live action fra et sekund før og efter billedet blev taget med iPhone-kameraet. Dette er helt sikkert et interessant træk ved de nye iPhone-kameraer, og det er særligt velegnet til at tage billeder af mennesker og dyr, men ikke alle brugere er interesserede i at bruge Live Photos-evnen. Da hvert Live Photo stort set er et lille filmklip, tager de mere plads end normalt på iPhone.

Men ikke alle kan lide levende billeder, og nogle iPhone-brugere kan finde det irriterende at frustrerende at opdage, så mange af deres billeder er stort set små fotofilm.

Hvis du vil deaktivere Live Photos-evnen på iPhone, eller slå den til igen, finder du det meget nemt at skifte funktionen Live Action-fotografering direkte fra kameraappen.

Sådan tænder eller slukker du Live Photos på iPhone-kameraet

Du skal bruge en iPhone 6s eller iPhone SE eller nyere for at have Live Photo-funktionen tilgængelig:

  1. Åbn kameraet fra enten iPhone-låseskærmen eller Camera-appen
  2. Fra billedvisningen skal du trykke på det lille koncentriske cirkelikon i nærheden af ​​skærmens øverste (eller side) for at skifte levende billeder til eller fra
    • Hvis den koncentriske prikkede cirkel er i gul, er Live Photos-funktionen TIL
    • Hvis den koncentriske prikkede cirkel er i hvid, er Live Photos-funktionen slukket
  3. Tag dine billeder som normalt

Live Photo toggle fungerer ud over bare det aktuelle billede, hvilket betyder, at hvis du slukker Live Photos, vil alle fremtidige billeder ikke bruge Live Photo capture, før det er blevet aktiveret igen. På samme måde, hvis Live-fotos skiftes til On-positionen, vil alle billeder optage live, indtil den er slukket igen. Dette er ret nyttigt, og i direkte modsætning til HDR-skiftet, som slukker sig konstant uanset hvor mange gange du tænder det igen.

Husk at aktivere eller slukke for Live Photo-funktionen igen, har ingen indflydelse på eksisterende Live Photo-billeder, uanset om det er i dit fotobibliotek eller bruges på låseskærmen på din iPhone.

Hvorfor tager min iPhone videobilleder? Hvordan deaktiverer jeg Live Photo Camera Recording?

Hvis din iPhone tager billeder, der er korte små videoklip, betyder det, at din iPhone tager Live Photos med sit kamera, fordi funktionen er aktiveret.

Ved at skifte Live Photos-funktionen OFF slukker videobillederne og tager et almindeligt billede. Som instruktionerne ovenfor angiver, åbner kameraet og tapper på den lille koncentriske prikkede cirkelknap, deaktiverer Live Photos-billedvideosekvensfunktionen på iPhone.

På samme måde aktiverer du Live Photo-funktionen ON, igen de korte små videobilleder, der kaldes Live Photos.

(Over animeret gifbillede via CultOfMac)

Selvfølgelig skal du i øjeblikket enten bruge iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone Se, iPhone 7 eller bedre, da det er de enheder, der understøtter Live Photos-funktionen på deres kameraer i øjeblikket. Med det sagt kan du forvente, at denne funktion holder fast i fremtidige iPhone-udgivelser fremadrettet.