Sådan fjernes radioen i et Buick-århundrede

Buick Century som produceret af General Motors var udstyret med en in-dash stereoanlæg. Ejere, der ønsker at opgradere stereoanlægget ved at købe og installere en eftermarkedsstereo, skal fjerne denne eksisterende fabriksradio, før de kan foretage forbedringen. Mens der kræves en vis demontering af bindestreg, er det ikke en kompliceret procedure.

Trin 1

Sæt parkeringsbremsen til bilen, og brug din justerbare skruenøgle til at fjerne det negative kabel fra batteriet.

Trin 2

Løsn og fjern to 9/32-tommers skruer, der er placeret under huset, der holder klimakontrollen. Træk huset af, og tag det ud.

Trin 3

Lirk en rund plastikklips af på venstre side af knæpanelet (under rattet) med dit panelværktøj. Fjern en 9/32-tommers skrue fra højre side af knæpanelet, og fjern knæpanelet.

Trin 4

Åbn handskerummet. Fjern 9/32-tommers skrue fra bunden af ​​panelet under højre side af handskerummet, og træk derefter panelet af.

Trin 5

Løsn sikringsdækslet i højre side af instrumentbrættet. Fjern den 9/32-tommers skrue, der er afsløret.

Trin 6

Juster rattet til dets laveste position, og sæt gearskiftet i "lav". Træk instrumentbrættet væk fra instrumentbrættet og derefter op og over ratstammen.

Fjern tre 9/32-tommers skruer, der holder radioen på plads. Træk radioen ud af instrumentbrættet, og træk ledningerne ud på bagsiden af ​​radioen. Fjern radioen.