Start direkte i musikappen fra kontrolcenter i iOS

Hvis du har musik, der spiller aktivt, eller en sang eller en iTunes Radio-station er stoppet i musikappen, kan du hurtigt springe til musikappen ved at gå gennem kontrolcenteret for iOS. I mange tilfælde gør det dig muligt at justere sange eller radiostationer hurtigere end at bruge multitasket til at skifte apps. Dette er et ret simpelt trick, og dem, der lytter til en masse musik på deres iPhones og iPads, bør sætte pris på bekvemmeligheden.

  1. Stryg op på skærmen for at skabe Control Center
  2. Tryk på sangen og / eller kunstnernavnet i Kontrolcenter for øjeblikkeligt at starte i musikappen

Dette er nyttigt, hvis du vil gøre mere end det, der er tilgængeligt i musikstyringerne i Kontrolcenter, uanset om det ændrer album, kunstnere eller radiostationer eller justerer den aktuelle iTunes Radio-kanal.

Selv om du har adgang til kontrolcenteret fra en låst enhed, er muligheden for at hoppe ind i musikappen begrænset til brug af kontrolcenter fra enten startskærmen eller i en app. Det betyder, at dette ikke virker på en adgangskodebeskyttet låseskærm, selv om du stadig kan afspille musik og springe over stationer fra den låste skærm (forudsat at den ikke er blevet deaktiveret), er musikappen utilgængelig i den tilstand.