Sådan åbnes et SD-kort

Et SD- eller sikkert digitalt kort er et specifikt hukommelseskortformat, som en række bærbare enheder - inklusive digitale kameraer, PDA'er og mobiltelefoner - bruger. For at hente data, der er gemt på et SD-kort, skal du lære, hvordan du åbner kortet på din computer. Når du har åbnet kortet, kan du kopiere filer til overførsel eller redigering. Du skal kun udføre et par trin for at åbne et SD-kort, enten med en USB-læser eller uden en.

Med USB-læser

Trin 1

Indsæt SD-kortet i SD-stikket på USB-læseren.

Trin 2

Sæt den modsatte ende i en USB-port på din computer.

Klik på den ønskede mulighed, når en pop op-menu vises på skærmen. Valgmulighederne inkluderer "Åbn mappe for at se filer", "Se billeder" og "Importer billeder og videoer", hvis ikke mere. Hver af disse åbner SD-kortet, så du kan se gemte data.

Uden USB-læser

Trin 1

Find SD-stikket på computeren. På en stationær computer finder du generelt åbningen foran tårnet; se på siden på en notesbog.

Trin 2

Indsæt SD-kort direkte i SD-slot på din computer.

Klik på den ønskede mulighed, når en pop op-menu vises på skærmen. Valgmulighederne inkluderer "Åbn mappe for at se filer", "Se billeder" og "Importer billeder og videoer", hvis ikke mere. Hver af disse muligheder åbner SD-kortet, så du kan se gemte data.