Sådan slår du "Uncharted's" Final Boss

PlayStation 3-eventyrspillet "Uncharted: Drake's Fortune" får spillerne til at overtage rollen som Nathan Drake, når han søger efter den mytiske El Dorado. Spillet har 22 niveauer. Den sidste af dem, "Showdown", er en klimakamp med spillets skurk Navarro og hans håndlangere. At besejre Navarro indebærer at sende sine håndlangere og undgå skuddet fra hans kraftfulde lasersynede riffel, før han jagter ham ned og til sidst engagerer ham i kamp mod hånd.

Tryk på "Cirkel" nær kasser og andre objekter, der er store nok til at beskytte dig, når Navarro og hans mænd skyder på dig. Tag dækning bag disse, indtil Navarro skal løbe væk for at genindlæse. Tryk på "L1" efterfulgt af "R1" for at skyde mod vagterne. Forfølg Navarro, når vagterne er væk.

Tryk på "Cirkel" under jagten for at undgå faldende kasser. En meddelelse vises i nederste venstre hjørne af skærmen, når en kasse er ved at falde.

Følg Navarro op ad trappen og tag skjul bag kasserne for at undgå hans skud.

Tryk på "Cirkel", mens du bevæger dig for at rulle over til kasser til højre, når Navarro genindlæses, og rul derefter over til det næste tilstødende sæt kasser, næste gang han genindlæses.

Kør op til Navarro og slå ham, når han genindlæses igen. Dette vil aktivere en hurtigbegivenhed. Tryk på knapperne som anvist på skærmen. Dette får Navarro til at tabe sin pistol og slå din karakter over, mens han forsøger at hente den.

Hit Navarro igen, før han genvinder sin pistol. Dette vil frembringe endnu en hurtigbegivenhed. Tryk på de rigtige knapper, da de vises på skærmen for at besejre Navarro og vinde spillet.

Tips

Navarro har et simpelt mønster til hans skud. Han skyder fire skud og genindlæses derefter. Ofte holder han pause, før han tager sit fjerde skud som en falsk manøvre. Kom ikke op fra dækning, før det fjerde skud faktisk er affyret.

Advarsler

Brug ikke for meget tid bag en given kasse, da fjendens skud i sidste ende vil ødelægge dem. Flyt dig rundt, når det er muligt, for at undgå at få dit dækning taget fra dig.