iOS 8.2 Beta 1 og Apple Watch Udvikler Kit Udgivet

Apple har udgivet iOS 8.2 beta 1 og en Apple Watch-udvikler værktøjssæt til dem, der er registreret i iOS-udviklerprogrammet. Den første iOS 8.2 beta-build er 12D436 og kommer sammen med en ny betaversion af Xcode 6.2, som indeholder WatchKit-udviklerpakken.


Selvom iOS 8.2 uden tvivl omfatter fejlrettelser og forbedringer af funktioner, ser det ud til, at den første beta-bygning primært er fokuseret på WatchKit-kompatibilitet og Apple Watch-udvikling.

IOS 8.2 beta IPSW kan downloades sammen med Xcode 6.2 med WatchKit fra Apple Developer-webstedet. Som normalt kræver deltagelse i iOS-udviklerprogrammet et årligt medlemskab på $ 99.

  • Udviklere kan få begge fra iOS Dev Center her

En iPhone med iOS 8.2 beta er nødvendig for at udvikle til WatchKit apps, Apple beskriver WatchKit og iPhone forholdet som følger:

WatchKit-apps har to dele: En WatchKit-udvidelse, der kører på iPhone og et sæt brugergrænsefladsressourcer, der er installeret på Apple Watch. Når din app lanceres på Apple Watch, kører WatchKit-udvidelsen på iPhone i baggrunden for at opdatere brugergrænsefladen og reagere på brugerinteraktioner. WatchKit giver tre muligheder for at udvide din iPhone-app til Apple Watch: WatchKit apps, blik og handlinger, der kan håndhæves.

Alle iOS beta udgivelser er kun beregnet til udviklere. Den nyeste offentliggørelse er i øjeblikket iOS 8.1.1.

Apple Watch forventes at starte i begyndelsen af ​​2015.