iPhone 4 Anmeldelser

iPhone 4 anmeldelser er ude, og du vil nok ikke blive overrasket over at høre, at de er overvældende positive. Her er et par højdepunkter, herunder glødende ord og nogle fantastiske billeder fra vores yndlings anmeldelser via Engadget, Walt Mossberg og The New York Times.

Engadget's iPhone 4 Review

Min favorit og nok den mest intensive gennemgang af den nye iPhone kommer fra Engadget, der siger klart:

iPhone 4 er den bedste smartphone på markedet lige nu

og selv om vi noterer, er der en solid konkurrence (ingen specifikke navngivne, overraskende), fortsætter med at sige:

når det kommer til den samlede pakke - passe og afslut i både software og hardware, ydeevne, appvalg og alle de små detaljer, der gør en enhed som denne, hvad det er - vi synes det er fløden af ​​den nuværende afgrøde.

Det bedste ved Engadgets anmeldelse er, at de virkelig kommer ind i den nitty gritty, som er fantastisk til nørdene som mig. For eksempel har jeg været ved at dø for at se nogle gode makrobilleder af den nye iPhone 4-skærmopløsning i sammenligning med en iPhone 3G / GS, og de kom igennem med dette billede:

Som du måske har gættet, er den ældre iPhone 3G / 3GS-skærm til venstre, og den nye iPhone 4 er til højre. Det er nogle temmelig fantastiske detaljer, jeg må sige, at jeg er imponeret.

Deres anmeldelse er fyldt med gode oplysninger og kvalitetsbilleder. Taler du om kvalitetsbilleder, er du klar til at få dit hjerte blæst? Tjek dette billede fra Engadget, som de tog af en blomst med iPhone 4 kameraet:

Wow. Det er taget med en mobiltelefon, det er bare fantastisk for mig. Nogle af de lave lysbilleder, de viser, er ikke for fantastiske, men de er alle store forbedringer i forhold til forgængernes kameraer. I betragtning af iPhone 4-prisen er omtrent det samme som et digitalkamera, er dette desto mere imponerende.

Hvis du enten er på markedet for iPhone 4 eller bare venter på at få dine hænder på en, vil jeg stærkt anbefale at tjekke Engadget's anmeldelse. Du kan se mange flere billeder, et par videoer og læse deres fulde anmeldelse af iPhone 4 her på Engadget.com

Walt Mossberg af Wall Street Journal's iPhone 4 Review

Den berømte tech pundit Walt Mossberg skrev også en ret varm anmeldelse af iPhone 4, der lovede hardware, software, Apples hurtige succes på mobiltelefonmarkedet, og kaldte det "den bedste enhed i sin klasse."

Mossberg var ikke alle ros, men han bemærkede, at den største ulempe ved iPhone 4 sidder fast på AT & T:

Den vigtigste ulempe ved iPhone 4 er, at den i USA er kælet til AT & T, som ikke kun stadig opererer et netværk, der har problemer med at forbinde og opretholde opkald i mange byer, men har nu forladt ubegrænsede plandataplaner. Apple har brug for et andet netværk.

han fortsætter med at citere problemer med modtagelse:

... i mindst seks gange under mine test rapporterede den nye iPhone enten "ingen service" eller søger efter et netværk, mens den gamle, der blev holdt i min anden hånd, viste mindst et par søjler. Hverken Apple eller AT & T kunne forklare dette. IPhone 4 blev hurtigt genoprettet i disse situationer og viste service efter et par sekunder, men det var stadig foruroligende.

Uanset om modtagelsesproblemerne er AT & T eller den aktuelle iPhone 4, forbliver det at blive set. Selvfølgelig behøver iPhone 4-kunder uden for USA ikke at bekymre sig om AT & T, så vi vil snart få svar på det spørgsmål.

Læs Walt Mossbergs fulde gennemgang af iPhone 4 over på All Things Digital

The New York Times Anmeldelser iPhone 4

David Pogue af NYT starter med at gøre et fantastisk punkt:

IPhone 4 er allerede et hit. AT & T siger, at den modtog 10 gange så mange forudbestillinger som det gjorde for iPhone 3GS sidste år. På den første dag for at tage ordrer behandlede Apple 600.000 anmodninger - før ordrenes system og AT & T'er kom ned i kaos.

Han har ret, buzz omkring iPhone 4 er utroligt, alle taler om det, og det er allerede udsolgt. AT & T har allerede sagt, at de ikke vil have nogen enheder i butikken på startdagen fordi de udsolgte, hvilket tvinger fans til at starte camping udenfor butikker for at forsøge at få deres hænder på en af ​​de varme enheder.

New York Times roser iPhone 4 i både software og hardware, der beskriver det som "smukt" og "Lexus-lignende". I modsætning til Walt Mossbergs udtalelser hævder de, at den nye iPhone har bedre ringekvalitet end den er forgænger takket være nogle nye funktioner, hvilket resulterer i færre tabte opkald:

Lyden er meget bedre i begge ender af opkaldet, takket være dels en støjreducerende mikrofon og et forbedret lydkammer ... ... Den nye telefon er også bedre til at vælge den bedste kanal til forbindelse med celletårnet, selvom det ikke teknisk er stærkeste.

Betyder noget af dette ikke længere fald i New York og San Francisco? Nej. Men der synes at være færre af dem.

Du kan læse resten af ​​anmeldelsen på The New York Times hjemmeside.

Mere iPhone 4 Info

  • iPhone 4 Price Guide - find ud af, hvor meget iPhone 4 vil koste dig, med eller uden en kontrakt, herunder data planer
  • iPhone 4 Tilgængelighed - hvornår og hvor du vil kunne få en iPhone 4, både på udgivelsesdato og efter
  • Kontroller AT & T iPhone 4 Opgraderingsberettigelse - hvis du er en eksisterende AT & T-kunde med en iPhone, skal du kontrollere, om du kan kvalificere dig til en opgradering til iPhone 4
  • iOS 4 til iPhone og iPad - find ud af det nye iOS 4, OS bag iPhone 4
  • iPhone batteriets levetid - oplysninger om iPhone batteriets levetid og tips til forbedring af det