Sådan sendes tv over internettet

Hvis du er en hyppig rejsende eller ønsker at fange dit yndlingsprogram, mens du er på ferie, og i begge tilfælde ikke har adgang til et tv med kabel, er der heldigvis flere muligheder, der giver dig mulighed for at streame din kabel-tv-tjeneste over internettet . Du kan bruge en enkeltstående enhed eller software til din tv-tuner-aktiverede computer til at streame kabel-tv over internettet. Du kan derefter se tv på en computer eller en anden kompatibel enhed.

Trin 1

Køb en Slingbox. Denne hardwareenhed opretter forbindelse til dit hjemmenetværk og din kabel-tv-tjeneste og giver dig mulighed for at streame tv-kanaler over internettet. Du kan se fjernsyn fra en anden computer eller en understøttet mobilenhed, når du har en Slingbox.

Trin 2

Download Orb. Dem, der har en tv-tuner installeret på deres computer, kan bruge Orb til at transmittere tv-kanaler over internettet. Orb-tjenesten kan tilgås via Orb-webstedet eller ved hjælp af Orb-applikationen på smartphone-platforme som iOS og Android.

Installer EyeTV. Dette er en softwareapplikation til Mac-brugere med tv-tunere installeret på deres systemer. Ved hjælp af EyeTV kan du streame tv over internettet til andre computere og til iPhone- og iPad-apps leveret af Elgato, skaberne af EyeTV.