Hvordan indbetaler jeg en check på en PayPal-konto?

PayPal er en online forretning, der giver enkeltpersoner og virksomheder mulighed for at overføre penge og foretage betalinger, alt sammen med et museklik eller et tryk på en knap. I oktober 2010 tilføjede PayPal en ny funktion til PayPal Mobile, der giver medlemmer mulighed for at indbetale en check på deres PayPal-konto ved blot at tage et billede af checken gennem deres iPhone 2.7-app. Selvom der er en forsinkelse, inden pengene når din konto, kan du med denne enkle nye proces ikke længere have behov for at besøge din bank.

Trin 1

Log ind på din PayPal Mobile-konto på din iPhone ved hjælp af din adgangskode eller PIN-kode. Dette åbner skærmbilledet "Velkomst", når du er logget ind.

Trin 2

Tryk på knappen "Værktøjer" nederst på skærmen.

Trin 3

Tryk på "Tilføj en markering" i menuen "Værktøjer".

Trin 4

Tag et billede af forsiden og bagsiden af ​​den check, du vil deponere. Indsend kontrol til behandling.

Trin 5

Vent på, at skærmen viser, at kontrollen blev accepteret. Du modtager et transaktionsnummer og en "In Process" -dato. Tryk på "Fortsæt" for at vende tilbage til menuen "Værktøjer".

Opbevar kontrollen i mindst 15 dage for at sikre, at den vises korrekt og forbliver på din konto. Når du er sikker på, at processen var vellykket, og der ikke er nogen problemer, kan du derefter bortskaffe checken.