Udstyrskrav til streaming af livevideo

Streaming af livevideo forbinder dig til et verdensomspændende publikum. Flere onlinetjenester er tilgængelige, der giver alle mulighed for at streame video i realtid. Live streaming er blevet brugt af præsident Obama, berømtheder og tutorialsider, der ønsker at nå ud. Selvom disse tjenester giver dig en måde at oprette forbindelse til alle andre, skal du erhverve bestemt udstyr, før du kan begynde.

Computer

Selvom en bærbar computer muligvis fungerer fint, anbefales det, at du bruger en computer med en hurtig processor; video forsinkes ikke, så længe behandlingshastigheden kan følge med dit kamera. Det anbefales også, at du opretter forbindelse til bredbåndsinternet via en kabelforbindelse. Selvom en trådløs forbindelse fungerer, vil en kabelforbindelse give hurtigere videoer af højere kvalitet.

Kamera

Du har masser af muligheder for at vælge et kamera; hvad du vælger, afhænger af dit indhold. Hvis det kun er dig, der taler til et publikum, er det måske ikke nødvendigt at få mere end et grundlæggende webcam. Hvis du streamer en større begivenhed, kan det være nyttigt at få et avanceret, professionelt kamera. Hvis du gør det, skal du sørge for, at dit kamera har en "Live Video" -tilstand, så du kan bruge det som et webcam.

Lyd

Det lydudstyr, du bruger, afhænger af dit indhold. De fleste kameraer leveres med indbyggede mikrofoner, men disse er af lav kvalitet og støjende. Køb en ekstern mikrofon til optagelser i høj kvalitet. Hvis du streamer en større begivenhed, kan det være nødvendigt at få flere forskellige mikrofoner samt en lydmixer, som de kan føje ind i. Du kan derefter tage output fra lydmixeren og lægge det lige ind i din computer.

Streaming Server

Du kan streame dit videoindhold på to måder. Du kan bruge en gratis streaming-server, såsom UStream eller Livestream, som giver dig mulighed for at streame dit indhold, men vil placere annoncer på din video. Det andet er at oprette din egen server. Dette kræver en dedikeret serverhost samt en computer, der kan bruges som en server. Dette garanterer video af højeste kvalitet og ingen annoncer, men er vanskelig og dyr at opsætte.