Sådan fejlfindes Toshiba-bærbare computere

Toshiba er en af ​​verdens største computerproducenter. Bærbare computere udgør en betydelig procentdel af virksomhedens årlige computersalg. En af de mest populære bærbare produktlinjer i Toshiba-familien er Satellite-serien. Selv den bedste bærbare computer kan dog opleve problemer. Lær, hvordan du foretager fejlfinding af en bærbar Toshiba Satellite-computer for at løse disse problemer, så du kan komme tilbage på arbejde.

Trin 1

Kontroller, at Toshiba-computeren har et opladet batteri, hvis computeren lukkes uventet, har en usædvanlig svag skærm eller ikke reagerer hurtigt på brugerens meddelelser. Tilslut computeren til en stikkontakt ved at slutte den ene ende af netledningen til dens strømport, der findes på venstre side af satellitten. Batteriikonet nederst til højre på Microsoft Windows-skærmen advarer dig om den resterende tid til at oplade din bærbare computers batteri fuldt ud. Dette kan tage op til tre timer.

Trin 2

Tør Toshiba Satellites skærm ned med en blød, fugtig og fnugfri klud. Udtværing, fugt og støvdannelse kan forårsage forvrængede billeder, pletter med glødende farve og lignende synsproblemer. Toshiba foreslår, at man undgår kemisk-baserede rengøringsmidler som glasrenser, da sådanne løsninger permanent kan skade satellitens skærmoverflade.

Trin 3

Afbryd alle eksterne enheder, såsom en ekstern mus, skærm eller printer, hvis du oplever problemer med sådanne enheder i forbindelse med din Toshiba-bærbare computer. Nogle enheder er muligvis ikke kompatible med den aktuelle version af Microsoft Windows installeret på din Toshiba-bærbare computer og kan forårsage kommunikationsfejl, systemfrysning og lignende softwarrelaterede fejl. Hvis afbrydelse af enheder løser dit problem, skal du isolere problemenheden ved at slutte de perifere enheder tilbage til din bærbare computer en efter en, indtil du støder på problemet igen.

Trin 4

Rengør dit tastatur, hvis du har problemer med dataindtastning, eller hvis Toshiba-computeren ikke skriver, hvad du forventer. Tør overfladen af ​​tastaturet ned med en fugtig klud, og rengør mellem og under tasterne med en trykluftbeholder, der er tilgængelig i de fleste computerbutikker. Dette hjælper med at fjerne støv og snavs, der kan have samlet sig under tasterne, hvilket forhindrer dig i at skrive nøjagtigt på den bærbare computer.

Send Toshiba-computeren ind til service hos en erfaren Toshiba-tekniker. Nogle problemer er forbundet med funktionsfejl i interne kredsløb og hardware. Åbning af den bærbare computer udgør en sundhedsrisiko og kan medføre datatab og mere alvorlige problemer på den bærbare computer. Ring til Toshiba Notebook Depot gratis på (800) 457-7777 eller via deres online-websted (se Ressourcer) for at få service.