Sådan tilsluttes fjernhøjttalere

En af de mest frustrerende dele ved opsætning af ethvert stereoanlæg er ledninger. Dette gælder især når de højttalere, du vil tilslutte, er fjerntliggende, placeret væk fra stereoanlægget. Der er mange grunde til, at fjernhøjttalere er nyttige. Det kan være en god idé at have surroundsound i et rum, være i stand til at afspille musik fra en kilde til flere rum eller bare placere dine højttalere væk fra musikkilden. Der er mange produkter, der tilbyder kabelforbundne eller trådløse løsninger til dette, og opsætningen er enkel.

Kabelforbindelser til fjernhøjttalere

Trin 1

Køb nok højttalerkabel til at dække afstanden til det fjerne sted.

Trin 2

Tilslut højttalerkablerne til terminalerne på din stereo, A / V-modtager, tv eller anden lydkilde. For de fleste gode højttalere har du brug for en A / V-modtager, da tv og dvd-afspillere ikke har terminaler til bare højttalertråd.

Trin 3

Tilslut de andre ender af højttalerkablerne til terminalerne på højttalerne.

Skjul højttalerkablerne. De kan undertiden gemmes under bundplader eller hæftes, især hvis rummet er tæppebelagt. Alternativt kan de køres gennem væggene.

Dedikerede trådløse højttalere

Trin 1

Køb et trådløst højttalersæt. Der er mange modeller at vælge imellem. Dedikerede trådløse højttalere har normalt indbyggede forstærkere og strømkilder og kan have et sted at sætte batterier for at undgå behovet for strømkabler.

Trin 2

Placer højttalerne på det eksterne sted. Nogle trådløse højttalere bruger infrarød, som kun kan bruges i samme rum som stereoanlægget. Andre bruger FM-signaler og kan placeres rundt i huset.

Trin 3

Tilslut den infrarøde eller FM-sender til dit stereoanlæg med de medfølgende kabler.

Tænd for alle højttalere og senderen. Du skal nu være i stand til at høre lyd fra din stereoanlæg på det eksterne sted.

Trådløse sæt

Trin 1

Køb et trådløst sender / forstærker-sæt. Disse er nyttige, hvis du allerede har højttalere, som du gerne vil bruge på den eksterne placering.

Trin 2

Tilslut senderen til din stereo ved hjælp af de medfølgende kabler.

Trin 3

Placer dine højttalere et fjerntliggende sted

Trin 4

Tilslut modtageren til højttalerne, og tilslut dens strømforsyning.

Tænd senderen og modtageren, og test dem.

Fjernhøjttalere på et WiFi-netværk

Trin 1

Køb et trådløst internet-hub med lydudgang.

Trin 2

Tilslut lydudgangen til et sæt højttalere. Du har typisk brug for drevne computerhøjttalere, der har et hovedtelefonstik, da de fleste WiFi-hubber kun har et hovedtelefonstik.

Trin 3

Opsæt navet. Du bliver nødt til at oprette et netværk, hvis du ikke allerede har et. Klik på "Kontrolpanel" - eller "Systemindstillinger" på en Mac - og klik derefter på "Opret netværk". Du skal muligvis installere enhver software, der fulgte med hubben for at konfigurere den og tilføje en adgangskode.

Afspil musik på din computer. Du vil være i stand til at vælge højttalerne på netværket som output fra dit musikprogram, hvis din computer har en WiFi-antenne, og du har oprettet forbindelse til det trådløse netværk, der har højttalerne på.