Sådan repareres et LCD-kabel til en bærbar computer (7 trin)

Bekvemmeligheden ved bærbarhed af en bærbar computer kan blive en hindring, hvis skærmen ikke fungerer --- du kan ikke bare forbinde en ny skærm som du kan med et desktop-system. Hvis baggrundslyset på LCD-skærmen på din bærbare computer har mislykkedes, kan du ikke se nogen billeder. For at løse problemet skal hele inverterkortet og dets tilsluttede LCD-kabel udskiftes manuelt.

Trin 1

Tjek manualen, der fulgte med din bærbare computer, eller naviger i din webbrowser til supportafsnittet på producentens websted. Find ud af, hvilken nøjagtig model af inverterkort du har brug for til din computer. Køb et matchende inverterkort.

Trin 2

Luk den bærbare computers operativsystem helt ned. Luk LCD-skærmens låg. Vend hele den bærbare computer, så bunden af ​​sagen vender opad mod dig. Find batteriudløseren, og tryk den ned med den ene hånd. Brug din anden hånd til at trække batteriet ud af sagen, og sæt derefter laptopbatteriet til side.

Trin 3

Vend den bærbare computer igen, og åbn LCD-skærmen igen. Skub en flad og tynd genstand, f.eks. En skruetrækker, direkte under sømmen på plastikrammen under LCD-skærmen. Vip skruetrækkeren op og ned forsigtigt, indtil rammen springer ud af sagen. Løft rammen op, og kontroller, om der kører et kabel til bundkortet. Afbryd kablet, hvis der er et. Sæt rammen til side.

Trin 4

Sådan repareres et LCD-kabel til en bærbar computer (7 trin)

Find gummipropstykkerne langs kanterne og øverst på LCD-skærmen. Pop propstykkerne af sagen ved at indsætte en flad genstand under dem og derefter trække ud mod dig. Brug en skruetrækker til at trække skruerne ud, der er skjult under propperne.

Trin 5

Træk kabinettet på skærmen udad mod dig. Fjern den helt fra den bærbare computer og læg den til side. Find inverterkortet i bunden af ​​skærmen, og find kablet, der kører fra inverterkortet til bundkortet. Træk båndstripen af ​​på tavlen, og fjern skruerne, der holder den på plads, hvis der er nogen på din særlige model af bærbar computer. Frakobl kablet fra bundkortet.

Trin 6

Fjern omformerkortet og dets kabel, og kassér dem. Sæt udskiftningsomformerkortet på plads og tilslut det nye kabel til den tilsvarende port på bundkortet. Sæt dækslet på LCD-skærmen på igen, og tilslut skruerne og gummipropperne igen.

Tilslut bundkortets kabel til plastikrammen og læg rammen tilbage på den bærbare computer. Sæt batteriet tilbage i den bærbare computer og tænd det. Vent på, at producentens logo vises på skærmen for at sikre dig, at du har installeret det nye inverterkort og kabel korrekt.