iPhone fast i genoprettelsestilstand? Kom hurtigt ud med RecBoot

Uanset om du bare forsøger at opdatere iOS-firmware, nedgradering eller jailbreak, er det ikke særdeles usædvanligt, at en iPhone sætter sig fast i genoprettelsesfunktionen. Du ved, at du sidder fast, fordi telefonen viser det klassiske USB til iTunes-logoet, og iTunes giver dig besked om genoprettelsesmodus. Nogle gange kan du undslippe bare ved hardbooting telefonen, men hvis det ikke virker, kan du bruge et værktøj som RecBoot.


RecBoot arbejder for at undslippe Recovery Mode på ældre model iPhones, det kan også fungere på nyere enheder, men det er bedst generelt på ældre iOS udgivelser og ældre enheder generelt.

Download RecBoot fra Cnet

Dette er, hvor enkelt RecBoot skal bruge:

  • Download og lancere RecBoot
  • Tilslut din iPhone (eller iPod touch)
  • Klik på "Afslut Recovery"

Det er alvorligt så let.

Udover at tillade dig at flygte fra Recovery Mode, vil RecBoot også indgå i Recovery, som gør det muligt at nedgradere iOS firmware, forudsat at du har gemt SHSH-blobs. Hvis du ikke vil bryde med RecBoot, kan du også lære at indtaste og afslutte manuelt, men det er lidt sværere, så jeg vil generelt anbefale bare at klikke på en knap med appen i stedet.

Endelig arbejder værktøjer som TinyUmbrella i Mac OS X eller Windows, men RecBoot gør intet andet og er meget idiotsikker, og dermed anbefalingen.