Instruktioner til Crayola-kameraet

Navnet Crayola fremkalder farverige - og noget voksagtige - billeder af farvebokse med gule kasser, men virksomheden har produceret alt fra Silly Putty til solfarmeanlæg siden dets grundlæggelse i slutningen af ​​1800-tallet. Blandt dets produkter, der ikke er crayon, er Crayola og Sakar's EZ Grip Digital Camera henvendt til spirende fotografer. Det tilsigtede publikum kan dog have brug for en voksen op for at sortere igennem gizmos funktioner. Sakar og Crayola udgav et par modeller gennem årene, så mens de grundlæggende specifikationer forbliver ens, fungerer brugervejledningen som din bedste chance for at forstå hver modells detaljer.

Forberedelse til fotografering

Inden du går i gang, skal du fjerne skruerne, der fastgør EZ Grips batterirum, og installere AAA-batterier - tre til modellerne 23070, 23072 og 28070 - og derefter skrue batteripanelet fast igen. Udskift kun batterier, når kameraet ikke har nogen fotos i hukommelsen, ellers risikerer du at miste snapshots. For at blive snappet skal du trykke på tænd / sluk-knappen på bagsiden af ​​kameraet - du ved, at du er i erhvervslivet, når du hører en musikalsk tone.

Styring af kameraet

Fordi det henvender sig til børn, er Crayolas kamera en ligetil enhed. Hold linsen ca. 5 fod fra motivet for at få optimal billedkvalitet, tag fat i grebene sikkert og indram billedet ved hjælp af LCD-søgeren. Tryk udløserknappen oven på kameraet for at tage et billede - kameraet blinker automatisk, hvis der er brug for blitz. Når du tager billedet, gennemgår kameraet billedet og viser et nummer på skærmen - dette angiver antallet af fotos, du kan gemme. Tryk på knappen "Opløsning" for at rulle gennem fotoopløsninger på 320 x 240 pixels eller 640 x 480 pixels, eller tryk på venstre og højre knap for at gennemse gemte fotos. Tryk på knappen "Opløsning" to gange, mens du ser et foto for at slette det.

Softwaresiden

Crayolas digitale kameraer inkluderer fotoredigeringssoftware på en cd-rom. For at overføre og redigere dine billeder skal du pope disken ind på din pc's drev og vælge "Installer" for at installere programmet. For at sikre korrekt funktion skal du installere kameraets drivere fra denne disk, hvilket du kan gøre ved at klikke på knappen "Installer drivere". Når du er klar til at uploade fotos, skal du tilslutte kameraet ved hjælp af det medfølgende USB-kabel, tænde det og åbne mappen "Kamera", der vises på skrivebordet. Åbn kameraapplikationen ved at klikke på ikonet og klikke på knappen "Download" for at se billederne i EZ Grips hukommelse. Vælg de ønskede fotos, og klik på "Gem fotos" for at overføre dem til din computer.

Mere at vide

Du kan også bruge Crayola EZ Grip Camera som et webcam ved at forbinde det til din pc og dobbeltklikke på “PC Cam” -ikonet i kameramappen. Hvis du støder på problemer med kameraet eller har yderligere spørgsmål, skal du kontakte Crayola på 800-272-9562 eller Sakar på 877-397-8200. Du kan også komme i kontakt med hvert firma gennem onlineformularerne til indsendelse på deres respektive websteder.