Sådan sættes iOS-kalenderen til start på en mandag i stedet for søndag

IPhone- og iPad Kalender-appen starter som regel en uge i søndag, hvilket er den almindeligt accepterede standard for de fleste amerikanske kalendere. I mellemtiden begynder nogle andre nationer kalenderugen på mandag, og nogle brugere foretrækker først at starte ugen på den første ugedag mandag frem for søndagens weekend alligevel. Uanset hvad du vælger, kan du tilpasse måden iOS-kalenderen viser, så ugen starter på en dag efter eget valg.

Med henblik på dette gennemgang vil vi tilstræbe at starte kalenderdagen på en mandag, da det er det mest almindelige alternativ, men hvis din personlige plan kræver det, kan du vælge at starte ugen på en anden dag også (Tirsdag, onsdag, fredag, lørdag, uanset). Dette virker det samme i iOS på iPhone, iPad og iPod touch.

Indstil kalender for at starte på en hvilken som helst dag i ugen i iOS

  1. Åbn appen "Indstillinger" og vælg "Mail, Contacts, Calendars"
  2. Rul ned for at finde sektionen "KALENDER" og tryk på "Start uge på"
  3. Vælg den dag i ugen, du vil starte ugen på (i dette eksempel, mandag)
  4. Afslut fra Indstillinger
  5. Åbn kalenderappen i iOS for at se den nye uges startordning

Åbningskalender viser straks forskellen. Datoer og dage vil skifte synligt i kalenderappen for at rumme den nye uges start (nej du har ikke en tidsmaskine med dette, det er bare det viste arrangement, der ændrer sig). Dette skifter også automatisk skift over helligdage og begivenheder, der er angivet i din kalender, men igen er det kun, hvordan de vises til brugeren, det ændrer ikke de faktiske datoer.

Som du kan se i skærmbilledet, samles det to weekenddage sammen i slutningen af ​​ugen, i stedet for at splitte søndagen til den ene ende og lørdagen på den anden. Weekender vises i en lysere grå nuance i iOS Kalender-appen, hvilket gør dem nemme at identificere.

For at se den nyligt arrangerede kalender skal du være sikker på, at du ser på månedsvisning i stedet for listevisning eller dagsvisning:

For mange brugere med en traditionel mandag-fredag ​​arbejdsplan, har kalenderopstarten på mandag bare mere mening end at starte den på søndag, hvilket er standardindstillingen for amerikansk baseret iPhone, iPad og iPod touch devies og er ret standard med amerikanske kalendere generelt.