Køb Parallels 6 for $ 14!

Vil du købe Parallels 6 til $ 13.99, inklusiv gratis forsendelse? Det ligner en eneste eneste aftale, men hvad en aftale er det.

Hvordan scorer Parallels 6 for $ 14 $ 17.99

Opdatering: Parallels 5 til Mac på Amazon er nu $ 17, 99 efter rabat. Dette er stadig meget, fordi det stadig er berettiget til den gratis opgradering til Parallels 6, som er en enorm rabat!
Her er aftalen, Parallels 5 tilbydes på Amazon Daily Deals site i dag til en reduceret pris på $ 33, 99, og den indeholder en post-in rabat på $ 20, hvilket bringer prisen til $ 13.99. Men gæt hvad? Parallels tilbyder en gratis opgraderingsgaranti på version 5 købt til 30. november 2010, hvilket betyder at du får en gratis opgradering til Parallels 6 .

Her er hvad du skal gøre:

  • Find og køb Parallels 5 til Mac på Amazon for $ 33, 99
  • Udfyld rabatformularen på $ 20 med udvikleren (rabatkoden leveres med Parallels 5)
  • Gem din Amazon-kvittering, og registrer og aktiver Parallels på https://www.parallels.com/account/ inden for 30 dage efter køb
  • Gå nu til http://www.parallels.com/keyfor6/request/ for at udfylde den gratis opgradering til Parallels 6 anmodning. Du skal bruge version 5 aktiveringsnøglen og en digital kopi af din Amazon-faktura (at tage et skærmbillede eller et digitalt billede af Amazon-kvitteringen skal fungere)

Du skal udfylde formularen senest den 30. november 2010 for at få den gratis opgradering til Parallels 6 . Parallels siger, at krav kan tage op til 6 til 8 dage til behandling, men brugerrapporter fra den tidligere aftale, vi har indsendt, viser, at de behandler krav meget hurtigere end det.

Åh, og hvis du undrer dig over, om Parallels 6 er det værd, vil jeg sige det er, især hvis du er en gamer. Spilforestillingen i Parallels 6 i Mac OS X er temmelig fantastisk, her er hvad ArsTechnica måtte sige om det:

Grafikken kan jages hele vejen op, og der er ingen laggy latency-det er temmelig utroligt

Du kan tjekke ud at køre Windows-spil i Parallels 6 for mere. Det er tilsyneladende bare at køre Windows på toppen af ​​Mac OS X ret hurtigt med det også.

Hvis du går glip af denne aftale, kan du stadig bruge rabatten, Amazon rabat og opgradere garanti for at få Parallels 6 til billig, men prisen ser ud til at svinge lidt. Rabat- og opgraderingsgarantien gælder indtil 30. november 2010.