Sådan viser iCloud Drive-ikonet på startskærmen på iPhone og iPad

iCloud Drive er en fantastisk nyttig funktion, der gør det muligt for filer ikke kun at blive gemt i iCloud, men også let tilgængelige for at hente eller redigere fra enhver anden Mac eller iOS-enhed med samme Apple ID. Mens iOS længe har været i stand til at gemme filer til iCloud, giver de nyeste versioner af iOS nu mulighed for, at iCloud Drive vises som et ikon på startskærmen for enheder, hvilket gør det muligt for et brugertilgængeligt filsystem af sorter på iPhone, iPad og iPod touch.

Fra iCloud Drive kan brugere gennemse filer og åbne dem direkte fra iCloud, og eventuelle ændringer på en enhed synkroniseres med det samme til alle andre, der får adgang til samme fil fra iCloud Drive, uanset om de er iOS eller OS X. Brugere har mulighed for for at aktivere iCloud-drev og vise det på startskærmen, når du konfigurerer iOS 9 eller nyere for første gang, men mange kan have overset det eller ignoreret det. Således sikrer du dig, at du har iCloud Drive tilgængelig som et ikon på Home Skærm af en iPhone eller iPad.

Sådan aktiveres iCloud-drev i iOS og Vis ikonet på startskærmen

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du både aktivere iCloud Drive i iOS og derefter lade iCloud Drive vises som et ikon på startskærmen på iPad, iPhone eller iPod touch.

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "iCloud"
  2. Find "iCloud Drive" i listen, og skift kontakten til "iCloud Drive" til ON-positionen
  3. Find derefter "Vis på startskærmen" og drej det også til ON-positionen
  4. Afslut fra Indstillinger, og du finder ikCloud Drive-ikonet på startskærmen på iOS

iCloud Drive som en applikation opfører sig virkelig som et simpelt brugerfilsystem til iOS, hvor du kan søge i filer, så åbne, se og redigere filer direkte fra appen til en kompatibel applikation. Du kan også bruge iCloud Drive til at se billeder og medier, der er gemt i iCloud på en hvilken som helst enhed, der bruger det samme Apple ID.

For at prøve det selv skal du bruge iOS 9.0 eller nyere på en hvilken som helst enhed, men for de mest optimale anvendelser vil du også have en Mac med iCloud Drive også. Hvis du ikke har oprettet iCloud-dokumenter, kan du kopiere filer til iCloud Drive fra en Mac i OS X, og du finder dem hurtigt i iCloud Drive på iPhone eller iPad i iOS.

En bemærkelsesværdig ting mangler i iCloud Drive i iOS i øjeblikket er en lignende direkte kopiering evne til det, som tilbydes i OS X, og fra nu af er der ikke en metode til at kopiere et foto eller en film direkte til iCloud Drive fra Photos appen, selv om du kan gemme ændrede billeder eller videoer direkte i iCloud Drive. Ikke desto mindre er iCloud Drive en virkelig nyttig funktion, og for enhver bruger, der har ønsket, at iOS skal have et direkte bruger tilgængeligt filsystem af deres ting, er denne og Fotos-appen lige så tæt som den bliver i øjeblikket.