Sådan repareres en ødelagt iPhone derhjemme

Nogle gange kan din iPhone muligvis ikke slukke, en applikationsfrysning eller anden funktionsfejl kan forekomme. Hvis du afleverer din enhed på værkstedet, kan det tage dage at reparere det, og selvfølgelig vil det koste penge, medmindre det er under garanti. Prøv først et par tip til at reparere din ødelagte iPhone selv.

Trin 1

Tryk og hold knappen "On / Off Sleep / Wake" nede, og slip den, når den røde skyder vises.

Trin 2

Tryk på "Hjem" -knappen, og hold den nede for at afslutte et program, der forårsager problemer. Alternativt kan du dobbeltklikke på knappen "Hjem" og derefter trykke på applikationens ikon, indtil det begynder at bevæge sig. Tryk på ikonet "Rød cirkel og White Dash" for at tvinge det til at afslutte og fjerne det fra listen over nyligt anvendte apps. Hvis din iPhone stadig ikke fungerer korrekt, skal du gå til næste trin.

Trin 3

Tryk og hold knappen "On / Off Sleep / Wake" nede, og slip den, når den røde skyder vises. Flyt derefter skyderen med fingeren for at slukke for iPhone. Vent i 10 sekunder, og tryk derefter på "On / Off Sleep / Wake" -knappen, indtil Apple-logoet vises. Hvis din iPhone stadig ikke fungerer korrekt, skal du gå til næste trin.

Trin 4

Tryk og hold knappen "On / Off Sleep / Wake" og "Home" knappen nede i 10 sekunder. Slip begge knapper, når Apple-logoet vises. Hvis din iPhone stadig ikke fungerer korrekt, skal du gå til næste trin.

Trin 5

Kontroller, at du har installeret den nyeste iTunes-version, og start derefter softwaren.

Trin 6

Slut din iPhone til din computer, og vælg derefter "iPhone", når den vises under "Enheder" i "iTunes."

Klik på fanen "Oversigt", og klik derefter på "Søg efter opdatering." Vent til opdateringen er afsluttet, og luk derefter iTunes.