Sådan bruges en HTML i XAMPP

XAMPP er en Apache-, MySQL- og PHP-pakke, der er let at installere på pc'er, hvor mange udviklere og hobbyister gerne foretager deres lokale test. Fordelen ved at teste websteder lokalt - på din egen computer snarere end en online webserver - er, at du kan udvikle og teste kode uden at tilstoppe webhostingsplads eller risikere, at offentligheden ser dine følsomme oplysninger. Du kan også fremskynde udviklingen, fordi lokale servere eliminerer behovet for at uploade filer via en FTP-klient, hvilket undertiden er tidskrævende.

Trin 1

Gå til "Start" på proceslinjen i Windows, og skriv "XAMPP" i søgefeltet. Vælg "XAMPP Control Panel" og tryk på "Enter" -tasten. Start Apache fra XAMPP-kontrolpanelet. Apache er klar til brug, når først ordet "Running" er markeret med grønt.

Trin 2

Gå til "Start" og åbn "Computer". Naviger til din XAMPP-mappe, der normalt findes som en mappe på øverste niveau under din computers vigtigste harddisk. Åbn mappen htdocs.

Trin 3

Åbn "Computer" igen, og naviger til den mappe, hvor du opbevarer dine HTML-filer. Hvis du ikke allerede har oprettet HTML-filer, skal du oprette en og gemme den i htdocs-mappen under XAMPP-mappen. Kopier og indsæt dine HTML-filer, hvis du finder nogen, i htdocs-mappen.

Start din webbrowser, og skriv "localhost / filename.html" i adresselinjen. Tryk på "Enter" og se din HTML-fil indlæses som en webside. Nu betjener din Apache-server, der fulgte med XAMPP, dine websider.