Hvordan kan jeg tænde mit huslys med Homelink?

Homelink er et trådløst kontrolsystem fra Johnson Controls, der kan aktivere forskellige aspekter af hjemmet fra et køretøj. Med andre ord, hvis du vil have lyset i dit hjem tændt, fjernsynet tændt og en gryde med kaffe starter, kan dette opnås med et par knapper, før du nogensinde træder en fod uden for dit køretøj.

Hvad skal der til

Mens stort set alt, der forbruger elektricitet, kan bruges med Homelink trådløse kontrolsystem, kan du blive fortrolig med systemet ved blot at lære at tænde dine hjemmelys. Forudsat at du allerede har et Homelink-system installeret i dit køretøj, skal du også bruge X10 Activehome Pro.

X10 Activehome Pro

X10 Activehome Pro er et hjemmeautomatiseringssystem. Det fungerer på samme måde som Homelink, da aspekter af dit hjem styres via din pc samt en programmerbar fjernbetjening. Nogle pakker starter ved $ 49,99, mens andre pakker med mere hardware starter ved $ 99,99. Når du har fået dette system og har taget dig tid til at konfigurere det korrekt (de pakkede anvisninger beskriver, hvordan du opsætter systemet), skal du bruge yderligere tre hardware-stykker.

CM15A USB-pc-interface

X10s CM15A USB-pc-interface kan bruges til at oprette brugerdefinerede begivenheder, som X10s hjemmeautomatiseringssystem kan udføre, såsom at tænde og slukke for lys. Evnen til at styre dit husbelysning kommer som standard i alle X10-hjemmeautomatiseringssystemer, men du kan også styre belysningen via Homelink. Den software, der følger med hardwaren, er enkel at bruge.

X10-enhedsmodul og RF-fjernbetjening

Denne enhed bruges simpelthen til at fange RF-signalet (radiofrekvens), der transmitteres via Homelink. Det fortolker signalets funktion og oversætter det via CM15A USB PC Interface. Til gengæld opdager pc-grænsefladen, at signalet leder systemet til at udføre en begivenhed, som f.eks. At tænde din hjemmebelysning, og udfører opgaven. Du kan også købe RF-fjernbetjeningen, hvis du ønsker at justere noget, f.eks. Dæmpning af belysningen.

Binder det hele sammen

Nu skal du programmere Homelink til at arbejde sammen med enhedsmodulet. Instruktionerne, der fulgte med din Homelink-tjeneste, viser dig, hvordan du korrekt programmerer en af ​​knapperne. Når du har programmeret en af ​​dine Homelink-knapper til at aktivere enhedsmodulet, kan du aktivere dine huslys indefra i dit køretøj.