Åbn Home Directory som nyt vindue standard i Mac OS X Finder

Når et nyt Finder-vindue åbnes på Mac-skrivebordet, skal brugeren som standard se den nye mappe "Alle mine filer" i stedet for brugerens hjemmemappe. Dette er en ændring, der ankom med de nyeste versioner af OS X (begyndte i Lion, men fortsætter videre gennem Mavericks), og mens det kan være nyttigt for dem, der ikke styrer deres filer, er det ikke for alle. Heldigvis kan du ændre indstillingen tilbage til den oprindelige Mac-adfærd for at åbne direkte til brugerens startmappe.

Sådan laver du New Mac Finder Windows Åbn til brugerens hjemmekatalog

Åbning af et nyt vindue til Home Directory i stedet for All My Files-mappen er lavet med en enkel tilpasning til præferencer inden for Finder. Dette kan overses af mange brugere, men det er let at indstille:

  1. Fra skrivebordet Mac OS X trækker du ned "Finder" -menuen og åbner "Indstillinger"
  2. Træk menuen under "New Finder windows show:" og vælg dit brugernavn
  3. Luk ud Finder præferencer

For at bekræfte ændringen har fundet sted, skal du åbne et nyt Finder-vindue eller trykke på genvejstasten "Kommando + N" for at åbne et nyt vindue. Dette vil nu åbne for brugerens hjemmemappe (~ /) i stedet for alle mine filer, ligesom det gjorde i tidligere versioner af OS X.

"Alle mine filer" er sandsynligvis starten på en bredere ændring, der gør det nemmere at få adgang til dine ting i Mac OS X, men hvis du har mange filer, kan det blive meget overfyldt meget hurtigt og holde tingene sorteret med hjemmemappen er den nemmeste løsning til styring af tonsvis af dokumenter.

For hvad det er værd "Alle mine filer" er faktisk en gemt søgning, der leder efter filer, og er ikke en standardmappe. Derfor kan brugere ikke direkte interagere med filer og dokumenter på samme måde fra alle mine filer som de kan med andre mapper.