Dyno-tip til 'Need for Speed: Underground 2'

"Need for Speed: Underground 2" er et gratis roam-racerspil, der giver spilleren mulighed for at skære en karriere på street-racing-kredsløbet, mens han bruger de penge, han vinder, til at ændre og tune sin bil. Disse ændringer kan måles, når bilen sættes på dyno-maskinen, hvilket giver spilleren information og statistik om bilens ydeevne. Her kan spilleren ændre kørehøjde, affjedring, bremsning og alle andre aspekter af bilens ydeevne.

Tune for Drift Racing

Drift-løbene i "NFS: U2" kræver, at spilleren kontinuerligt glider rundt om hjørnerne for at optjene flest point. Jo længere drift, jo flere point får spilleren. For bedre drift kan du justere køretøjets kørehøjde til det maksimale niveau og stive affjedringen for at øge lydhørheden over for dine styrekommandoer. Indstil din ECU og turbo mod motorens nedre midteromdrejningsområde. Dette opretholder en jævn strømforsyning gennem svingene. Til sidst skal du indstille gearkassen mod det maksimale accelerationsniveau. Dette vil give din bil den hurtige strøm, der holder bagenden af ​​bilen sparket ud for drift.

Tune for Drag Racing

Drag race er et lige punkt til punkt løb, der koncentrerer sig om brugerens gearskiftende færdigheder. En sekvens af perfekt timet ændringer og den korrekte indstilling kan sikre en sejr på trækstrimlen. Indstil din ECU og turbo mod det høje motoromdrejningsområde. Dette giver en hurtig sprængning af acceleration for at komme dig ud af linjen. Sæt din baghjulsophæng til blød, og slip kørehøjden så lavt som muligt på forakslen. Til sidst skal du indstille din gearkasse til acceleration, og du skal have den stærkeste opsætning til et trækløb.

Melodi til kredsløb

Indstillingerne for kredsløbsløbene skal justeres omhyggeligt til din bil og justeres i henhold til det specifikke kredsløb, du kører. En god generel opsætning til dette ville være at indstille din NOS til varighed, da du bliver nødt til at rationere dine boosts gennem løbet. Løsn affjedringen lidt under det midterste niveau, og indstil din ECU og turbo niveauer til et maksimum på 6500 omdr./min. Du kan justere disse niveauer afhængigt af det køretøj, du kører.

Street X løb

Street X-løbene er tæt kompakte løb med skarpe bøjninger, der holder spilleren omgivet af sine modstandere hele vejen igennem. Disse løb kræver akut håndtering og kontrol for at opnå de bedste resultater. For at opnå dette skal blødgør suspensionen to hak fra standard midtpunktet. Derefter skal du indstille gearkassen mod acceleration. Dette vil modvirke den mængde bremsning, du bliver nødt til at gøre fra de konstante skarpe hjørner.