Sådan installeres Java på MacOS Sierra

Nogle Mac-brugere kan muligvis installere Java i MacOS Sierra eller MacOS High Sierra. Typisk er behovet for Java til specifik appbrug, særlig appkompatibilitet eller for udviklere, og det er værd at nævne, at de fleste Mac-brugere ikke behøver at generere installation af Java overhovedet. For dem der behøver Java, finder du det imidlertid nemt at komme ind på de nyeste versioner af MacOS.


Som du måske ved nu, leveres MacOS ikke længere med Java forudinstalleret, så du skal downloade og installere Java selv, hvis du har brug for det i MacOS 10.13 eller 10.12. Dette er for at sikre, at den nyeste version af Java er installeret på Mac'en, hvis det er nødvendigt, med det formål at mindske mulige sikkerhedsproblemer, der kan komme op med ældre versioner af Java-softwaren (selvom ældre versioner af Java kan installeres, hvis det er nødvendigt for en særlig grund).

Bemærk: Hvis du ikke specifikt har brug for Java, skal du ikke installere det på en Mac.

Sådan installeres Java i MacOS High Sierra & Sierra

Den bedste metode til at installere Java på Mac er at få den nyeste version af Java JRE direkte fra Oracle. Dette er ret lige fremad, og du kan enten starte processen fra terminalapplikationen i macOS eller ved at gå direkte til Java-downloadsiden på Oracle's hjemmeside.

  1. Åbn Terminal app og skriv følgende:
  2. java

  3. Klik på knappen "Mere info" for at hoppe til Java-downloadsiden i en webbrowser

Dette giver dig mulighed for at downloade og installere den nyeste nyeste version af Java til rådighed for Mac, som for øjeblikket er JRE8.

Derudover kan du vælge at gå direkte til Java-downloads siden på Oracle.com, hvor du kan finde den nyeste udgave af Java JRE og JDK, hvis du har brug for den ene, den anden eller begge dele. Hvis du har brug for en ældre version af Java, uanset årsagen, understøtter nogle Mac OS-udgivelser JRE 6 som beskrevet her.

Sådan installeres Java JRE 6 på MacOS High Sierra

Nogle brugere kan muligvis køre JRE6 i moderne MacOS-udgivelser, og i så fald kan du downloade et opdateret installationsprogram, der passer til MacOS High Sierra, Sierra, El Cap og Mavericks.

  • Gå her for at downloade Java JRE6 til OS X 2017-001

Download noterne fra Apple til disse udgivelser er som følger:

Java for macOS 2017-001 installerer den arvede Java 6 runtime for macOS 10.13 High Sierra, MacOS 10.12 Sierra, MacOS 10.11 El Capitan, MacOS 10.10 Yosemite, MacOS 10.9 Mavericks, MacOS 10.8 Mountain Lion og MacOS 10.7 Lion.

Denne pakke er udelukkende beregnet til understøttelse af legacy software og installerer den samme udskrevne version af Java 6, der er inkluderet i udgivelserne 2015-001, 2014-001 og 2013-005.

Afslut enhver Java-applikation, før du installerer denne opdatering.

Download og kør det Java installer til at installere Java Runtime Environment 6 i moderne Mac OS versioner, hvis det er nødvendigt.

Brugere skal muligvis slukke for SIP-beskyttelse på Mac, før de får lov til at fuldføre installationen af ​​Java.

Du kan også afinstallere Java fra en Mac, hvis det er nødvendigt efter det faktum, eller du kan bare deaktivere Java også.

Kendskab til en anden tilgang til installation af Java i MacOS 10.13 eller MacOS 10.12? Har du nogen mening eller tanker om sagen? Lad os vide i kommentarerne!