Sådan løses et PSP Analog Stick Drifting-problem

Alle tredimensionelle bevægelser på din PSP håndteres af den analoge pind placeret nederst til venstre på konsollen. Du bemærker muligvis, når du spiller et spil, at efter at du har frigivet den analoge pind, fortsætter din karakter med at gå i en angivet retning, eller menuen fortsætter med at cykle gennem muligheder. Når dette sker, bliver du nødt til at kalibrere den analoge pind fra PSP cross media bar. Kalibreringen nulstiller pinden og forhindrer uønsket bevægelse på skærmen.

Tryk på “Hjem” -knappen på PSP, så snart spillet viser symptomer på bevægelse ved brug af den analoge pind.

Fremhæv "Ja" under spørgsmålet "Vil du afslutte spillet" og tryk på "X." Du føres til PSP's tværmediebjælke.

Tryk på "Venstre" på retningspuden, indtil du når overskriften "Indstillinger". Tryk på "Ned" på retningspuden, og fremhæv "Systemindstillinger", og tryk derefter på "X."

Rul ned i menuen "Systemindstillinger" til "Systemoplysninger" og tryk på "X." Et display med overskrifterne "Systemsoftware", "Kælenavn" og "MAC-adresse" vises.

Skub den analoge pind opad, indtil den stopper. Drej pinden med uret 20 gange. Dette kalibrerer den analoge stick igen.

Tryk på "Cirkel" for at vende tilbage til tværs mediebjælken. Rul til overskriften "Spil" og derefter ned til din spildisk, og tryk på "X" for at genstarte dit spil.

Tips

Hvis din analoge pind stadig driver, skal du slukke for din PSP og derefter tænde den igen og følge genkalibreringstrinnene.