Brug fanen til automatisk fuldførelse af stier på Gå til mappeskærm i Mac OS X

Tab-nøgleautomatisering er en funktion, som mange kommandolinjebrugere er bekendt med, især dem med en unix- og linux-baggrund. Selvfølgelig indeholder kommandolinjen Mac OS X også fanebladet, men det er meget mindre kendt, at de fremragende "Gå til mappe" -skærme på Mac'en også understøtter tabulering.


Ja, den samme Gå til mappe-indstilling, som giver dig mulighed for at springe overalt i Mac OS X-filsystemet i en jiffy, giver dig også mulighed for at begynde at skrive en mappebane og bruge tabulatortasten til at afslutte at skrive det til dig.

Sådan bruges fanefuldførelse i Gå til mappe på Mac

Dette er bedst afprøvet selv for at forstå, hvordan det virker, især hvis du ikke er mere bekendt med Tab-færdiggørelsesfunktionalitet. For at prøve udfyldning af fanen i Gå til mappe skal du gøre følgende:

  1. Åbn vinduet Gå til mappe (Command + Shift + G i Finder) og begynd at skrive stien til en mappe, som ~ / Bibliotek / Pre
  2. Stop der, og tryk derefter på fanen tasten for at fuldføre resten af ​​"Pre" med "Preferences" - det er fanens færdiggørelse!

Du skal skrive en mappe eller et katalogpræfiks for at bruge tabulatortasten til at udfylde mappebanen, f.eks. For at fane skal udfyldes til / etc / eller ~ / Ap for at afslutte fanen til ~ / Programmer /

Dette er yderst nyttigt, når du får adgang til lange stier i dit filsystem.

Automatisk afslutning skal være kendt for alle med en unix-baggrund, da den regelmæssigt anvendes inden for kommandolinjens grænseflade. Det fungerer stort set den samme måde her, og understøttes i næsten alle versioner af Mac OS X uanset oprindelsesdato.

Du kan bruge fanen Nøgle til at autofuldføre en hvilken som helst sti i Finder Gå til mappevinduet, så om du forsøger at navigere til en lokal brugermappe eller en dybt indlejret sti i filsystemet, skal du tabe det!